Η ομάδα «Διλινάτα Τeam» ξαναχτυπά…

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά , η ομάδα «Διλινάτα Team» του Δημοτικού Σχολείου του χωριού μας συμμετέχει στις καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. και στο παιχνίδι του «Κρυμμένου Θησαυρού».
Αρχή στο καρναβαλικό κέφι έγινε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10:30 το πρωί , όπου οι ομάδες που συμμετέχουν διαγωνίστηκαν στο χορό , στην απαγγελία ποιήματος και στο τραγούδι καραόκε μπροστά στην καρναβαλική επιτροπή του “Kefalonia Talent Show” στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου ο «Κέφαλος».
Η ομάδα μας αποτελούμενη από παιδάκια ηλικίας 6 έως 9 ετών χόρεψαν τον αποκριάτικο μιμικό χορό από την Θεσσαλία «Τα κουκιά», αποσπώντας τα θερμά χειροκροτήματα των θεατών. Η «Διλινάτα Team» ήταν ιδιαίτερη και μοναδική στο είδος της , λόγω του εύρους των ηλικιών που είχε , αλλά και του παραδοσιακού τραγουδιού που επιλέχθηκε να χορέψουν τα παιδιά. Η απαγγελία του ποιήματος και το τραγούδι καραόκε ήταν υπόθεση εξολοκλήρου του αρχηγού της ομάδας μας , Γιάννη Κωστόπουλου, μαθητή της Ε’ δημοτικού. Δυστυχώς, λόγω της κακοκαιρίας, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, η «Διλινάτα Team» δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στο δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού.
Με την ευγενική άδεια της επιτροπής του «Κρυμμένου Θησαυρού» , θα δοθεί δεύτερη ευκαιρία στην ομάδα μας το επόμενο Σαββατοκύριακο να παρουσιάσουμε με ομαδική παντομίμα μια ιστορία με θέμα μια «Ορχήστρα», να κάνουμε μια σύντομη θεατρική παρουσίαση με θέμα μια «Πρωτότυπη Τηλεοπτική Διαφήμιση», να διαβάσουμε άγνωστο κείμενο με διαφορετικούς τρόπους και να ζωγραφίσουμε μια vintage καρναβαλική αφίσα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!!! Να είμαστε καλά και να προβάλουμε όποτε κ όπου μπορούμε το σχολείο μας και πάντα να περνάμε καλά μεταφέροντας το κέφι μας και την «δημιουργική» τρέλα μας !!!
Έπεται συνέχεια…

Από το fb της ΑΝΝΑ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ