Η Πάολα πριν την πλαστική: Το μοναδικό σημείο στο σώμα της που έχει κάνει επέμβαση

Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στον χώρο του τραγουδιού είναι αδιαμφισβήτητα η Πάολα, την οποία απολαύσαμε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο «Σπίτι με το Mega».

Η συνέντευξή της

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, κατά καιρούς έχει ακούσει αρκετά σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση, με πολλούς να υποστηρίζουν πως έχει προχωρήσει σε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις.

Η Πάολα ωστόσο, πριν καιρό και μέσα από τη συνέντευξή της στο Down Town είχε παραδεχτεί με απόλυτη ειλικρίνεια πως μόνο ένα σημείο του σώματός της έχει πειράξει, στέλνοντας το μήνυμά της σε αυτούς που διαδίδουν ανακρίβειες.

Ποια είναι η πλαστική που έχει κάνει η Πάολα;
Μιλώντας στο DownTown Κύπρου για την εξωτερική της εμφάνιση, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Τα φρύδια σου αλλάζουν όλο το πρόσωπο. Για μένα έχουν πει ότι έχω κάνει πλαστικές. Ότι τα άλλαξα όλα πάνω μου κι ότι είμαι «πλαστική». Το ξέρω. Είναι ψέματα όμως».

Σε ενοχλεί που το λένε;

«Πολύ. Ξέρεις γιατί; Γιατί έχω κάνει πλαστική μόνο στο στήθος μου, δεν ντρέπομαι να το πω. Είναι η αλήθεια. Αν είχα κάνει και κάτι άλλο, θα το ομολογούσα, αλλά δεν δέχομαι να μου χρεώνουν ψέματα. Είναι κρίμα. Ok, το συνήθισα αυτό. Η μαμά μου, όμως, γίνεται θηρίο μ’ αυτό. Είναι η κλασική μαμά που θέλει να μπει μπροστά γιατί αδικούν το παιδί της. Θυμώνει και με άλλα βέβαια…».

Φωτογραφίες της Πάολα πριν την πλαστική

   

πηγή: fanpage.gr