Η Ζάκυνθος φόρεσε τα γιορτινά της – Ο Αρετάκης άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο (pics)

Παρουσία κόσμου και με πρωταγωνιστές τα μικρά ζακυνθινοπουλα, φωταγωγήθηκε και φέτος, το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Αγίου Μάρκου μπροστά από το Μουσείο Σολωμού. Η φιλαρμονική του Δήμου Ζακύνθου πλαισίωσε την εκδήλωση με χαρούμενες γιορταστικές μελωδίες, ενώ μαθητές από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών European Languages τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου έκανε ο Δήμαρχος Ζακύνθου κ. Νικήτας Αρετάκης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γ. Στασινόπουλου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Σταύρου Κακολύρη, των Αντιδημάρχων, Δημήτρη Κουτσογιάννη, Ευάγγελου Σεβαστιάδη, Χαράλαμπου Βαρβαρίγου και Ανδρέα Μαρινάκη, καθώς και μελών του Δημοτικού, Περιφερειακού και Τοπικού Συμβουλίου, του Επιμελητηρίου και των Ξενοδόχων Ζακύνθου.

Πολλά περάσαμε και περνάμε τελευταία αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να χάσουμε την αισιοδοξία και το χαμόγελό μας. Αυτή τη δυνατότητα μας προσφέρει η διαφορετική εικόνα και ατμόσφαιρα με άρωμα Χριστουγέννων που προκαλούν στους συμπολίτες μας τέτοιου είδους δράσεις.

Το Χριστουγεννιάτικο στόλισμα είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες στιγμές για τους συμπολίτες μας. Κατά την άποψη του κόσμου, θα πρέπει να γίνουν και επιπλέον χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ώστε να μπορέσουν οι πολίτες να μπουν περισσότερο σε γιορτινό κλίμα και να ξεχάσουν όλα τα προβλήματα που περνάει ο τόπος τους.

Αναλυτικότερο ρεπορτάζ στην εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ»…

Πηγή: imerazante.gr