“Ήταν μόνη και σκεπτική” Η εμφάνιση της ΚατΚεν στο κέντρο της Αθήνας με μπότες μέσα στον καύσωνα

Μια στιλάτη casual εμφάνιση στην Αθήνα έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha επέλεξε ένα look με ένα πολύ ιδιαίτερο denim παντελόνι.

Η ίδια πήγε για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας, φορώντας ένα tank top και ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι.

Το παντελόνι της ήταν ανοιχτόχρωμο και είχε ιδιαίτερα κοψίματα στα μπατζάκια.

Αν και είμαστε στο καλοκαίρι, το συνδύασε με μαύρες country boots. Ακόμα κράτησε μια δερμάτινη τσάντα καπιτονέ σε μαύρο χρώμα.

  

Σοκαρισμένη είναι η Κατερίνα Καινούργιου με τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα, τον οποίο είχε φιλοξενήσει πολλές φορές στην εκπομπή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα, αποκάλυψε πως έγινε αποδέκτης υβριστικών σχολίων λόγω κάποιων κοινών φωτογραφιών που είχε βγάλει στο παρελθόν με τον Απόστολο Λύτρα.

Τι είπε για τον Λύτρα

«Όλοι γνωρίζουμε τον κύριο Λύτρα. Έχει έρθει κι εδώ. Και λόγω της δουλειάς, οφείλω να επικοινωνήσω μαζί του, και έχω επικοινωνήσει μαζί του, κι εννοείται κι απ’ έξω τον έχουμε δει κι έχουμε βγάλει και φωτογραφίες. Είναι ένας ποινικολόγος, όπως όλοι, που συνεργαζόμαστε. Με την υπόθεση της Ιωάννας (Παλιοσπύρου) όσες φορές είχαμε συνομιλήσει ήταν πάντα ευγενέστατος.

Δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο. Οπότε, βλέποντας κάτι τέτοιο, σοκαρόμαστε. Αλλά, από το να βγάλεις μια φωτογραφία με έναν άνθρωπο που δε γνωρίζεις τι γίνεται όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού του, και να αρχίσετε να βρίζετε κάποιον επειδή έχετε βγάλει μια φωτογραφία… Παιδιά, μη το φτάνουμε στα άκρα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

πηγή: fanpage.gr