Ήταν όλες οι πάμπλουτες εκεί: Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη & Λαιμού, παρέδωσαν μαθήματα στιλ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το κοινό για ακόμη μια φορά αγκάλιασε με αγάπη τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ, καθώς το Σωματείο διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Riviera Shopping For a Good Cause, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, στο Four Seasons Astir Palace Hotel στη Βουλιαγμένη.

Οι παρουσίες στο φιλανθρωπικό bazaar της ΕΛΠΙΔΑΣ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, πολλοί άνθρωποι, νέοι και μεγάλοι, έφταναν στο Four Seasons Astir Palace Hotel για να υποστηρίξουν την ΕΛΠΙΔΑ και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους προς τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους, στα  διοργανωμένα δρώμενα του Riviera Shopping.

Η Κατερίνα Καινούργιου με τη Μαριάννα Λαιμού

Η Πρόεδρος του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ, Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη, μαζί με τη Μαριάννα Λαιμού που εκπροσωπεί το ELPIDA Youth, καθώς και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ήταν παρόντες από την αρχή, υποδεχόμενοι τους επισκέπτες και ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς για τη σημαντική συνεισφορά τους στους στόχους του «ΕΛΠΙΔΑ».

Οι Ειρήνη Σαμιώτη, Φαίη Μπαρμπαλιά, Έλενα Μπαρμπαλιά, Μαρία Καλκάκου, Λάουρα Λαλαούνη, Τζωρτζίνα Έλληνα, Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Λαιμού, Νάσια Θανοπούλου, Μαριλού Δασκαλάκη,.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και η  Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη: «Η συγκινητική στήριξη του κόσμου στην ΕΛΠΙΔΑ, και η μεγάλη αγάπη για τα παιδιά μας, αποτελούν την πιο σπουδαία απόδειξη πως το όραμα της αείμνηστης Ιδρύτριας μας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, για ένα καλύτερο μέλλον για όλα τα παιδιά με καρκίνο, είναι πιο ζωντανό από ποτέ. Θα ήθελα ολόθερμα να ευχαριστήσω τους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες που ήταν στο πλευρό μας!»

Oι Γιώργος Παπαδόπουλος, Πέτρος Πολυχρονίδης, Αναστάσιος Ράμμος.

Οι επισκέπτες του bazaar υποστήριξαν το περίπτερο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» μέσω των αγορών τους, επιλέγοντας τα μοναδικά καλοκαιρινά προϊόντα του eshop του Σωματείου. Ανάμεσα σε αυτά βρισκόταν το συλλεκτικό μπλουζάκι που σχεδίασε η Σίλια Κριθαριώτη ειδικά για το Riviera Shopping, καθώς επίσης και μοναδικές δημιουργίες από τις εταιρείες Havaianas και MCM.

Δείτε μερικούς από τους παρευρισκόμενους

συνέχεια στο enimerotiko.gr