Ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» το αποκαλύπτει 24 χρόνια μετά: «Πήρα μια φορά τηλέφωνο τον Χάρη Ρώμα και μου είπε…»

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» έχει ολοκληρωθεί εδώ και 24 χρόνια, αλλά ακόμη προβάλλεται στους δέκτες μας, με ηθοποιό της σειράς να αναφέρεται στη συμμετοχή του σε αυτήν, καθώς και τη συνεργασία με τον Χάρη Ρώμα.

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου μιλώντας, στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου αποκάλυψε τον λόγο που δεν συνεργάστηκε ξανά με τον Χάρη Ρώμα μετά την επιτυχία του «Κωνσταντίνου και Ελένης», με την εικόνα του πάντως να έχει αλλάξει αρκετά.

Ο «Αναγνώστου» για το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και το τηλεφώνημα με τον Χάρη Ρώμα

Τελικά το «Κωνσταντίνου και Ελένης» άνοιξε πόρτες ή λειτούργησε αρνητικά;

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μου άνοιξε πόρτες, αλλά σ’ αυτή τη δουλειά το να κάνεις μια τεράστια επιτυχία δεν είναι πάντα ευχή. Γιατί στιγματίζεσαι, εγκλωβίζεσαι στον χαρακτήρα που έχεις υποδυθεί. Θεώρησα ότι ήταν καλό για μένα, γιατί αυτά τα χρόνια όλο και κάτι έκανα. Έχω κάνει 15 – 20 διαφημίσεις για παράδειγμα ενώ υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν κάνει ούτε μία και το κυνηγάνε συνέχεια.

Γιατί δεν δουλέψατε ξανά με τον Χάρη Ρώμα;

Δεν έτυχε να δουλέψω ξανά με τον Χάρη Ρώμα. Να σου πω κάτι, τον είχα πάρει μια φορά τηλέφωνο και μου είχε απαντήσει: «Που είσαι καλέ, χάθηκες». Παρότι τότε ετοίμαζε μια σειρά, μου απάντησε ότι το καστ είχε κλείσει.

πηγή: fanpage.gr