Και το όνομα αυτής Σοφία – Χαρά

Μια ακόμη “Πριγκίπισσα” της μαμάς και του μπαμπά!

Να μας συγχωρέσει ο π. Υπουργός παιδείας κ. Ν. Φίλης που συμβούλεψε να μην λέμε τα παιδιά μας πρίγκιπες και πριγκίπισσες, αλλά για την μαμά και τον μπαμπά θα είναι πάντα ένας πρίγκιπας και μια πριγκίπισσα. Έτσι, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας της Τραπεζοφόρας στον κατάφυτο λόφο στο Τραπεζάκι, πήρε το βάπτισμα ως σύμβολο εξαγνισμού και την εισαγωγή της στην εκκλησία με το όνομα Σοφία – Χαρά.

Πνευματική μητέρα της η κα Κατερίνα Διλάλου και ευτυχισμένοι γονείς της νέας “πριγκίπισσας” – γιατί διαθέτουν ακόμη μία , την Δέσποινα– οι Αλέξανδρος και Μαριάννα Μινέτου.

Ακόμη πιο ευτυχισμένη, διπλή πλέον γιαγιά, η πρόεδρος του Π.Σ. Χαρίκλεια Μαγουλά.

Μετά το μυστήριο, η οικογένεια δεξιώθηκε τους καλεσμένους της με πλούσιο μενού και ζωντανή μουσική στο “Μύθος – Εστίασις”.

Εμείς ευχόμαστε στην Σοφία – Χαρά, να είναι πάντα υγιής, να έχει καλή τύχη στην ζωή της με σοφία στις αποφάσεις της και γεμάτη χαρά.

Λιβέριος Πετρίδης

Αναδημοσίευση από http://www.lourdas.gr

 Νονά της Σοφίας – Χαράς η κα Κατερίνα Διλάλου

Το γραφικό εκλησσάκι της Παναγίας της Τραπεζοφόρας στο Τραπεζάκι

Η οικογένεια Αλέξανδρου και Μαριάννας Μινέτου με την 1η “πριγκίπισσα” Δέσποινα” και την ευτυχισμένη γιαγιά κα Χαρίκλεια Μαγουλά στο μέσον με τη νέα “πριγκίπισσα” Σοφία – Χαρά

Αναμένοντας το μυστήριο στον πανέμορφο περιβάλλοντα χώρο του Ι.Ν. Παναγίας της Τραπεζοφόρας

Τα τριαντάφυλλα κυριαρχούσαν στον στολισμό. Σύμβολο αγάπης και πάθους, αλλά κυρίως μοναδικής ομορφιάς!

Τα παιδιά παρακολουθούν με ενδιαφέρον τη διαδικασία του μυστηρίου της βάπτισης

Υπήρξε μέριμνα και για την διασκέδαση των μικρών καλεσμένων. Η καλλιτέχνις επί το έργον με τον απαιτητικό πελάτη να παρακολουθεί με ενδιαφέρον!

Μέλι για να μας γλυκάνει και ονειροπαγίδα για να έχουμε μόνο καλά όνειρα η μπομπονιέρα.