Καίτη Γαρμπή: «Αυτό δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα μου» – «Δε μπορώ ναι είμαι άλλη στον κόσμο και άλλη…»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Καίτη Γαρμπή στην εκπομπή «Fay’s Time», με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων στην Αθήνα.

Όλο το Ίντερνετ αποθεώνει τον Λάκη Λαζόπουλο: Σε λίγες λέξεις είπε όλα όσα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας για Λύτρα και Κουτσελίνη (video)

Μιλώντας στον Χρήστο Λυσσέα, η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Διονύση Σχοινά, στον γιο τους αλλά και στις δημόσιες τοποθετήσεις της για θέματα που αφορούν την επικαιρότητα.

«27 χρόνια με τον Διονύση Σχοινά είναι σαν λούνα παρκ. Μας αρέσει να είμαστε παιδιά και να παίρνουμε τη ζωή πιο ελαφριά. Να έχουμε μέσα μας την παιδικότητα και να τη βγάζουμε. Βεβαίως υπάρχουν κρίσεις και τσακωμοί στη σχέση μας. Η σχέση, όμως είναι ισότιμη. Μας κρατάει η αγάπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση και ο θαυμασμός. Η ζήλια υπάρχει πάντα, αλλά υπάρχει και αξιοπρέπεια» εξομολογήθηκε η Καίτη Γαρμπή.

«Δεν φοβήθηκα ποτέ μήπως αυτά που γράφω στα social media βλάψουν την καριέρα μου. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στην κοινωνία μας σε όλα τα επίπεδα και νιώθω την ανάγκη να παίρνω θέση. Δεν γίνεται άνθρωποι σαν και εμάς, από τη θέση που είμαστε, να μην παίρνουμε θέση. Δεν πρέπει να σπάσουμε αυγά και να ξεβολευτούμε. Δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Ήμουν πάντα ευαισθητοποιημένη, σε ό,τι αφορά τη δικαιοσύνη, την ελευθερία των ανθρώπων, την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό» τόνισε η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά στο περιστατικό ανάμεσα στην Αθηναΐδα Νέγκα και την Μαρίνα Σάττι στα Mad VMA, η Καίτη Γαρμπή απάντησε: «Σέβομαι πάρα πολύ και τις δύο. Η πρόθεσή της Νέγκα ήταν να κάνει χιούμορ, δεν το είπε για κακό. Το δικαιούται γιατί είναι σοβαρό πρόσωπο και χαίρει εκτίμησης του χώρου».

συνέχεια στο athensmagazine.gr