Καμιναράτα: Με την παρουσία του βουλευτή ο Αετός έκοψε την πίτα του (pics)

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΕΤΟΣ» νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους μας έκαναν την τιμή και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 17ⁿ Ιανουαρίου 2020 στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Καμιναράτων, σε συνδιοργάνωση με την Τοπική Κοινότητα καθώς επίσης και με την εκκλησία μας «Ο Προφήτης Ηλίας».

Ευχαριστούμε τον Α/Δημάρχο Πολιτισμού κ. Γαλανό Γεράσιμο, τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσής κ. Αραβαντινο Διονύσιο, τον Δημοτικό Συμβούλο κ. Μαρούλη Διονύσιο, τον πρόεδρο Ριφίου κ. Άρη Γαβριελάτο καθώς επίσης και την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Καμινάρη Αδαμαντία που παρευρέθησαν στην εκδήλωση μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά την κα Σολωμού Καλομοίρα και την κα Λεγάτου Αγγελική πρόεδρο και ταμία αντίστοιχα του Πολιτιστικού Συλλόγου Χωροπούλα για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας. Τέλος αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την δυναμική παρουσία του Βουλευτή μας κ.κ. Καππάτο Παναγή.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Σ. «ΑΕΤΟΥ»,
η αλληλεγγύη η συντροφικότητα,η ανιδιοτελής προσφορά και η συνέχιση της βαριάς πολιτιστικής μας κληρονομιάς αποτελούν σημαντικά στοιχεία για το δυναμικό παρόν και το αισιόδοξο μέλλον του Συλλόγου μας.

Το 2020 όλοι μαζί βάζουμε τον πήχη ακόμη ψηλότερα, για να κατακτήσουμε αυτό που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας.

Εκ του Δ.Σ.