Την 21η Μαίου 2021 ο Συλλόγος μας τίμησε την Ένωση των Επτανήσων με την υπόλοιπη Ελλάδα με τον δικό του ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο.
Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε με σκοπό την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν στον τόπο μας.
Η βοήθεια και η συνδρομή ήταν αμέριστη από τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου μας!!! Ένας απ’αυτούς ήταν και ο Μαρούλης Διονύσιος του Γερασίμου, ο γνωστός σ’ όλους μας Μαραντόνα, που τόσο γρήγορα και άδικα έφυγε από κοντά μας στα 67 του χρόνια. Κανείς μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο δικός μας Μαραντόνα, ο άνθρωπός που προσέφερε τόσα στους γύρω του, στην εκκλησία και το χωριό μας, θα είναι πλέον μόνο νοερά κοντά μας, στις σκέψεις μας και στις καρδιές μας. Με προτροπή δική του, ο υιός του Σταυρός Μαρούλης, εντελώς αφιλοκερδώς ο ίδιος, τράβηξε πλάνα από ψηλά με drone.
Είναι η πρώτη φορά που δημοσιοποιείται το βίντεο αυτό. Οι συγκυρίες ήταν τέτοιες που δεν μας βοήθησαν νωρίτερα. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται….!!!
Ευχαριστούμε από καρδιάς, τον κ. Βασιλάτο Κων/νο- Φωτογραφείο Έπρεπε και τον κ. Μαρούλη Σταύρο του Διονυσίου που βιντεοσκόπησαν την όλη εκδήλωση! Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στο δάσκαλό μας κ. Σταύρο Παναγόπουλο και σε όλα τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος: Αντωνάτο Παναγή, Αντωνάτου Παγώνα, Βασιλάτου Ανθούλα, Βιτωράτο Παναγιώτη, Λυκούδη Αντιγόνη, Μαρούλη Άννα Μαρία, Μαρούλη Αντώνιο, Μαρούλη Γεωργία, Μαρούλη Δημοσθένη, Σταθάτο Διονύσιο, Σταθάτο Νικόλαο, Σταθάτο Φώτιο, Τρωιάννου .Μαρία και Φανού Βρησίδα!!!
Ο Σύλλογος Αετός αφιερώσει την εκδήλωση αυτή και στον δικό μας Μαραντόνα! Καλό παράδεισο φίλε Μαραντόνα!
ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΟ YOUTUBE:

Από το fb Αετος Καμιναρατων

Προηγούμενο άρθροΒασιλακόπουλος: Δεν θα υπάρξει ασφάλεια με το άνοιγμα των σχολείων
Επόμενο άρθροΠέθανε διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ, ελληνικής καταγωγής