Κάνε τη διαφορά με την Κεφαλονιά: Το πιο οικονομικό και ακίνδυνο νησί για να κάνεις τέλειες διακοπές τον Σεπτέμβρη

Δες το διαφορετικά…

Ναι, ok, το ξέρουμε και το καταλαβαίνουμε. Εσείς που είστε ακόμα στην Αθήνα και ψήνεστε, είναι λίγο δύσκολο να περιμένετε ως το τέλος του καλοκαιριού για να κάνετε τις διακοπές σας.

Κι όμως οι πιο ψαγμένοι είναι εκείνοι που επιλέγουν διακοπές τον Σεπτέμβρη. Και αποζημιώνονται και με το παραπάνω γι’ αυτή τους την επιλογή. Αφενός την ώρα που οι άλλοι επιστρέφουν εκείνοι φεύγουν και έχουν το πάνω χέρι, αφετέρου τότε κάνεις πραγματικές διακοπές.

Υπάρχουν πολλά νησιά που μπορείς να επιλέξεις τον Σεπτέμβρη, ένα όμως κάνει τη διαφορά. Η Κεφαλονιά.

https://www.instagram.com/p/B-mUY3Lhnrm/?utm_source=ig_embed

Αν πας Κεφαλονιά τον Αύγουστο που έχει τον περισσότερο κόσμο, η μεγάλη σου αγωνία θα είναι πώς θα προφυλαχθείς στο καράβι αν υπάρχει συνωστισμός. Τον Σεπτέμβρη αυτό το άγχος δεν θα το έχεις. Θα πας άνετος, χαλαρός γιατί ο κόσμος θα είναι τόσο λίγος που θα βρεις να καθίσεις στην πιο αναπαυτική θέση και σε μεγάλη απόσταση απ’ τους άλλους.

Τον Σεπτέμβρη θα βρεις αξιοπρεπέστατα δωμάτια με 20-25 ευρώ. Θα φας με 15 ευρώ και γενικά με ένα μπάτζετ γύρω στα 500 ευρώ θα περάσεις 10 αξέχαστες μέρες. Τι θα αλλάξει τον Σεπτέμβρη;

Θα απολαύσεις τον Μύρτο στα καλύτερα του, καθαρό και γαλήνιο…

Ο νους σου θα πετάξει στους υπέροχους Πετανούς, μια απ’ τι πιο όμορφες και άγριες θάλασσες της Ελλάδας. Και μόλις κάνεις το μπάνιο σου θα φας σπιτικό φαγητό στην «Ερασμία» δίπλα στη θάλασσα και θα γλείφεις και τα δάχτυλά σου…

https://www.instagram.com/p/B2RofscBWzO/?utm_source=ig_embed

Θα δεις τον Μακρύ Γιαλό με τα υπέροχα νερά και θα απολαύσεις το μπάνιο σου σαν να πρόκειται για πριβέ παραλία.

Θα πας στην πανέμορφη Φτέρη, μια παραλία-όνειρο που είναι το μυστικό των ντόπιων που μοιράζονται με λίγους.

https://www.instagram.com/p/CAPySo6lzyQ/?utm_source=ig_embed

Θα περπατήσεις στο πανέμορφο Ληξούρι, θα πιεις το ποτό σου και μετά θα πας για βραδινό μπάνιο στα Λέπεδα, που είναι 3 λεπτά απ’ την πόλη με αμάξι.

https://www.instagram.com/p/CCxwPDDAWFt/?utm_source=ig_embed

Πριν φύγεις θα περάσεις και απ’ την Σκάλα, θα φας στα ταβερνάκια του χωριού και θα ρίξεις μια βουτιά στην ατελείωτη παραλία που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά.

Κάνε τη διαφορά: Το πιο οικονομικό και ακίνδυνο νησί για να κάνεις τέλειες διακοπές τον Σεπτέμβρη

Σκάλα / Tripadvisor

Και φυσικά θα τα ξεχάσεις όλα και θα θες να μείνεις και άλλο μόλις κολυμπήσεις στην Αντίσαμο. Δεν μιλάμε για μια απλή παραλία, μιλάμε για μια πραγματική ζωγραφιά.

https://www.instagram.com/p/CBUlTAoHegL/?utm_source=ig_embed

Επιβάλλεται να κάνεις μια βόλτα και στην Άσσο, σε ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά χωριά ολόκληρης της Ελλάδας. Μόλις καθίσεις για φαγητό ή ποτό και δεις το τοπίο γύρω σου θα νομίζεις ότι είσαι σε παραμύθι.

https://www.instagram.com/p/CBu92fgH3Yt/?utm_source=ig_embed

Ο Σεπτέμβρης είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές. Και η Κεφαλονιά η ιδανική επιλογή. Κάνε μια δοκιμή φέτος και θα μας θυμηθείς…

Πηγή: menshouse.gr