Καρπός ενός μεγάλου έρωτα: Ο Δημήτρης Σχοινάς πάντα στο πλευρό της μητέρας του, Καίτης Γαρμπή, ο μεγαλύτερος θαυμαστής της

Μία μοναδική σχέση έχουν καταφέρει να χτίσουν η Καίτη Γαρμπή με τον γιο της Δημήτρη Σχοινά και σπάνια θα τους δει κανείς μακριά τον έναν από τον άλλον!

Ο πολλά υποσχόμενος νεαρός καλλιτέχνης είναι η μεγάλη αδυναμία τόσο της τραγουδίστριας όσο και του πατέρα του Διονύση Σχοινά και όπως ήταν φυσικό, ο Δημήτρης δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό των γονιών του στο πλατό του 15ου live του J2US που είδαμε χθες το βράδυ.

Μπορεί να μην είδαμε on camera τον Δημήτρη, όμως ήταν εκεί για να στηρίξει τους δικούς του. Άλλωστε ο Δημήτρης Σχοινάς έχει εμφανιστεί στο παρελθόν στη σκηνή του μουσικού σόου κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Χθες το βράδυ (15/6) ο φακός του gossip-tv τον απαθανάτισε σε όμορφες στιγμές με τους γονείς του, σε διάλειμμα του J2US για διαφημίσεις.

Μάλιστα, όταν πλησίασε στην κριτική επιτροπή όπου συμμετείχαν και η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς λόγω απουσίας εκτάκτως του Σταμάτη Φασουλή, η Βίκυ Σταυροπούλου που τον γνωρίζει από μικρό παιδί, έσπευσε να τον χαιρετήσει με μία ζεστή αγκαλιά στην οποία ανταποκρίθηκε με πολλή ευγένεια και ο Δημήτρης.

πηγή: fanpage.gr