ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 21-22-23 Δεκεμβρίου 2018

⍟Δημοτικό Θέατρο «ο Κέφαλος»,στον ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ προβάλλεται η Ελληνική ταινία «ΑΙΓΑΙΟ SOS».

ώρες προβολών:Παρασκευή 9.30, Σάββατο 7.00 μμ & 9.30 μμ και Κυριακή 7.00 μμ Με τους: Θοδωρή ΑθερίδηΠάνο ΒλάχοΕυαγγελία ΣυριοπούλουΜιχάλη Λεβεντογιάννη. Σκηνοθεσία ΠιέρροςΑνδρακάκος.

Όταν, ύστερα από ένα σεισμό, μια βραχονησίδα αναδύεται στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου και τουρκικών παραλίων, μια ομάδα Ελλήνων κομάντο και άκαπνων ναυτών αποβιβάζεται επάνω της, ενώ ο πολεμικός πυρετός γύρω τους ανεβαίνει κατακόρυφα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 Δεκεμβρίου 2018

⍟ ώρα 6.00μμ Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι των σχολείων & συλλόγων στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, και θα στολίσουμε το Δέντρο της Αγάπης για να

Συγκεντρώσουμε  τρόφιμα, τα οποία θα διανεμηθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κεφαλονιάς.

Η Μαντολινάτα Κεφαλονιάς υπό τη δ/νση του Σωκράτη Μπένου, συνοδεύει την δράση με Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες &o Πολιτιστικός Σύλλογος Τζαννάτων μας τρατάρει τσίπουρο για να ζεσταθούμε. Την όμορφη ατμόσφαιρα  συμπληρώνει ο Μάγος OSCAR.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 & ΚΥΡΙΑΚΗ 23Δεκεμβρίου 2018ώρα: στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πλατεία Βαλλιάνου, το Τμήμα Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ του Δημοσίου ΙΕΚ Κεφαλονιάς συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις παρέχοντας παιδικό μακιγιάζ Χριστουγεννιάτικων σχεδίων.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 Δεκεμβρίου 2018

ώρα: 11.00πμ στηνΚοργιαλένειοΒιβλιοθήκη, σε συνδιοργάνωση με την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ..Παιδιά, σας περιμένουμε στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου το Σάββατο 22/12, στις 11.00 π.μ. για να αφηγηθούμε το γνωστό λαϊκό χριστουγεννιάτικο παραμύθι «Η Κάλλω και οι καλικάντζαροι στο μύλο» με τη θεατροπαιδαγωγό Καλλιόπη Λιοσάτου. Ελάτε, να παίξουμε θεατρικά παιχνίδια και θέατρο σκιών με τα σώματά μας, να γίνουμε κατεργάρικα καλικαντζαράκια, και να φτιάξουμε χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και στολίδια με την καθηγήτρια εικαστικών, Εύα Δανελάτου.

 

ώρα 6.30μμστοΔημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος»,Αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Μαντολινάτας της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. υπό την Διεύθυνση του μαέστρου Διονύση Παγουλάτου.

 

ώρα: 8.00μμ. στο Πνευματικό Κέντρο Κουρκουμελάτων  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑτων Τμημάτων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, της Χορωδίας& Μαντολινάτας Λειβαθούς& τουΜουσικού Χορωδιακού ΕργαστηρίουΛειβαθούς υπό την διεύθυνση του μαέστρου Βασίλη Καλογηρά.Είσοδος Ελεύθερη.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 23Δεκεμβρίου 2018

ΛηξούριΏρα: 5.30μμ Η Χορωδία Ληξουρίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Τζώρτζης Δελλαπόρταςλέει τα κάλαντα στα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ληξουρίου και στην συνέχεια στην αγορά της πόλης.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 23Δεκεμβρίου 2018

ώρα 7.30μμ,στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Κεφαλληνίας

«ΑπόστολοςΠαύλος»ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ CONCERTO της Παιδικής Χορωδίας της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. Φιλική συμμετοχή, οι εξαίρετοι καλλιτέχνες:

Τενόρος Δ. Σιγαλός, Πιανίστας Δ. Γιάκας

Ελάτε να τραγουδήσουμε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλο τον κόσμο και να μπούμε στο πνεύμα και στο νόημα των Χριστουγέννων!!! Καλλιτεχνική επιμέλεια

Άγγελος Μουρελάτος

 

 ώρα: 7.00μμ Η Φιλαρμονική Λειβαθούς της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ΄΄Χαρίλαος Χωραφάς΄΄ υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Γρηγόρη Βαγγελάτου θα περιδιαβεί την Πλατεία Καμπάνας, το Λιθόστρωτο μέχρι την πλατεία στο Χριστουγεννιάτικοχωριό, παιανίζοντας τα  Κάλαντα των ημερών και άλλες μελωδίες.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 Δεκεμβρίου 2018

ώρα 12.00μ. Στην Πλατεία Καμπάνας Συναυλία με τους SIGNIORIBand και εκεί θα κάνει την βόλτα του ο Άγιος Βασίλης γιανα συναντηθεί με τα παιδιά και να φωτογραφηθούν μαζί του.Οργάνωση Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
⍟  Η Φιλαρμονική Σάμης«Θέμος Αμούργης», υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Γεράσιμου Γεωργόπουλου το πρωί, περπατώνταςσταμαγαζιά της Σάμης και της Αγίας Ευφημίας,παιανίζοντας τα  παραδοσιακά Κάλαντα και άλλες μελωδίες.

⍟ώρα:6.00μμ, Περατζάδα της Ανδρικής και της Παιδικής Χορωδίας της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ,υπό την διεύθυνση του μαέστρου Άγγελου Μουρελάτου. Σκορπούν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και Κάλαντα στο  Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία και στο Λιθόστρωτο.

⍟ Το απόγευμαη Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας»υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Περλικίδη θα περιδιαβεί το Λιθόστρωτο, παιανίζοντας τα  Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και άλλες μελωδίες των ημερών.

ΤΡΙΤΗ 25 Δεκεμβρίου 2018

⍟ Ομαλά ώρα 10.00 πμ η Φιλαρμονική Σάμης «Θέμος Αμούργης», υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γεράσιμου Γεωργόπουλου θα σκορπίσει γιορταστικούς ήχους &κάλαντα, στα Ομαλά

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 Δεκεμβρίου 2018

⍟ Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου ΄΄Αντώνης Τρίτσης΄΄ 6ο Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης «Φώτης Τσιλιμιδός» από τις 2.30μμ, για αθλητές όλων των ηλικιών. Στην Είσοδο ελεύθερη συνεισφορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου& το Φιλόπτωχο ταμείο Ι.Μ Κεφ/νίας.  Συνδιοργάνωση Κεφαλληνιακός Α.Ο. 2013 & Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

ώρα 8.00μ.μ στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατείαΟι SingaporeStrings σμίγουν διαφορά είδη μουσικής αντλώντας υλικό κυρίως από κουλτουρεςLatin, Fuk, Disco and Swing.

Visit www.singaporestrings.com for more information. Οργάνωση Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

ΠΕΜΠΤΗ 27 Δεκεμβρίου 2018

ώρα: 5.00 μ.μ. στο  Κλειστό Γυμναστήριο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Παιδιά, θα σας περιμένει στο χιονισμένο χριστουγεννιάτικο χωριό του ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά με μουσική και  … εκπλήξεις, για να απολαύσετε το                                                                                                                                                                                                         “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ”.

Μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά και όχι μόνο!!!

ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΟΥΣ!!! (Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΛΗΝΙΑΣ, συνδιοργάνωση ΠΕΔΙΝ, ΚΕΔΗΚΕ)

ΠΕΜΠΤΗ 27 Δεκεμβρίου 2018

ώρα 20.00στοΔημοτικό Θέατρο Αργοστολίου«Ο Κέφαλος», Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. εξασφάλισε την μετάδοση της βραβευμένης με 4 βραβεία Tony θεατρικής υπερπαραγωγής “THE KING AND I”, σε σκηνοθεσία BartlettSher.

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ “The King and I”, μια ολοκαίνουργια θεατρική παραγωγή που προβλήθηκε στο εμβληματικό θέατρο LondonPalladium.

Μια παραγωγή από τους κορυφαίους δημιουργούς Rodgers and Hammerstein, με πρωταγωνιστές την KelliO’Hara στον ρόλο της Άννα και τον KenWatanabe στον ρόλο του Βασιλιά, σε μια παράσταση που τίμησε και τους δυο με εξαιρετικές κριτικές, βραβεία Tony και συνεχόμενες soldout παραστάσεις στην Νέα Υόρκη και το Λονδίνο! Γενική Είσοδος: 8,00€

⍟ Ληξούριώρα 8.30μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου Συναυλία της Φιλαρμονικής Ληξουρίου υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Χαράλαμπου Μακρή. Είσοδος Ελεύθερη.

 

⍟ ΠΕΜΠΤΗ 27 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 Δεκεμβρίου από τις 11.00 π.μ.-13.00 μ.μ στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατείαστο «ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΕΔΗΚΕ», η θεατροπαιδαγωγός Καλλιόπη Λιοσάτου θα ψυχαγωγήσει τα παιδιά με αφηγήσεις και αναγνώσεις αγαπημένων εορταστικών παραμυθιών καθώς και θεατρικό παιχνίδι με τα αξιολάτρευτα καλικαντζαράκια, τα ξωτικά του Αϊ-Βασίλη και άλλους αγαπημένους φίλους των παιδιών. Οργάνωση Κ.Ε.Δ.Η.Κ.Ε

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 28 & 30Δεκεμβρίου 2018

⍟Δημοτικό Θέατρο «ο Κέφαλος», στον ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ προβάλλεται η ταινία κινουμένων σχεδίων

Ο ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (RALPH BREAKS THE INTERNET).

Παρασκευή ώρα: 4.30μμ σε μορφή 2D και 6.30 σε μορφή 3D

& Κυριακή ώρα: 4.30 σε μορφή 2D και 6.30σε μορφή 3D.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 Δεκεμβρίου 2018

ώρα 11.00π.μ στην πλατεία Καμπάνας, ο PALMOS 98,3 σε συνεργασία με την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ διοργανώνουν Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Παιδιών.Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την χαρά να παίξουν θεατρικά και άλλα ψυχοκινητικά παιχνίδια στο πνεύμα των ημερών με τη θεατροπαιδαγωγό Καλλιόπη Λιοσάτου, καθώς και να δημιουργήσουν όμορφες εορταστικές χειροτεχνίες και στολίδια με την καθηγήτρια εικαστικών Εύα Δανελάτου. Εκείθα φανερωθεί ο Αϊ-Βασίληςγια να συναντήσει τα παιδιά και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29Δεκεμβρίου 2018

ώρα: 5.00 μ.μ. στο  Κλειστό Γυμναστήριο ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Παιδιά, θα σας περιμένει στο χιονισμένο χριστουγεννιάτικο χωριό του ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά με μουσική και  … εκπλήξεις, για να απολαύσετε το      «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ»

Μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά και όχι μόνο!!!

ΕΙΣΟΔΟΣ:ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΟΥΣ!!! (Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΛΗΝΙΑΣ, συνδιοργάνωση ΠΕΔΙΝ, ΚΕΔΗΚΕ)

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 Δεκεμβρίου 2018

ώρα 21.00στοΔημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. παρουσιάζει την Ελένη Δήμουσε μία μοναδική συναυλία

«Τραγούδια στο φως»

Μεγάλες επιτυχίες, αλλά και τραγούδια που τα ξέρουμε λιγότερο, η Ελένη Δήμου έρχεται σαν αγκαλιά να μας τα θυμίσει και να μας τα αποκαλύψει, στον υπέροχο αυτό χώρο, που αποτελεί αναφορά και για την μουσική. Γενική Είσοδος: 13€.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30Δεκεμβρίου 2018

ώρα 11.00π.μ στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία, πλάθουμε Χριστουγεννιάτικες νοστιμιές με την ευγενική προσφορά του καταστήματος PREMIER, και κερνάμε τους επισκέπτες. Επίσης η Εύα Δανελάτου από το Εικαστικό Εργαστήρι της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. σε χριστουγεννιάτικες κατασκευές με τα παιδιά.

ώρα 7.00μ.μ Συναυλία με το συγκρότημα MONTENERO με καντάδες και τραγούδια της ελαφράς λαϊκής μουσικής.Οργάνωση Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

⍟ Ληξούριώρα 12.00μμ στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου ο Άγιος Βασίλης έρχεται και μοιράζει δώρα στους μικρούς μας φίλους , φωτογραφίζεται μαζί τους και τους δίνει τις καλύτερες ευχές του για μια χρονιά με υγεία και πρόοδο!!

 

⍟ ΈρισοςΗ ΦιλαρμονικήΣάμης«Θέμος Αμούργης» της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., υπό την δ/νση του αρχιμουσικού Γεράσιμου Γεωργόπουλου από τις 9.00πμ θα σκορπίσει χαρούμενες εορταστικές μελωδίες & κάλαντα στην περιοχή της Ερίσου.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 31 Δεκεμβρίου 2018 Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

από τις 11.00 π.μ.-13.00 μ.μ στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατείαστο «ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΕΔΗΚΕ», η θεατροπαιδαγωγός Καλλιόπη Λιοσάτου θα ψυχαγωγήσει τα παιδιά με αφηγήσεις και αναγνώσεις αγαπημένων εορταστικών παραμυθιών καθώς και θεατρικό παιχνίδι με τα αξιολάτρευτα καλικαντζαράκια, τα ξωτικά του Αϊ-Βασίλη και άλλους αγαπημένους φίλους των παιδιών.Οργάνωση Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

⍟ Η Φιλαρμονική Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Θέμος Αμούργης» υπό την δ/νση του αρχιμουσικού Γεράσιμου Γεωργόπουλου από τις 9.00πμ θα σκορπίσει χαρούμενες εορταστικές μελωδίες & κάλαντα στα χωριά της Πυλάρου.

⍟ Στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου, με το «Κατάβρεγμα » συνεχίζουμε το Έθιμο της Τελευταίας Ημέρας του Χρόνου, ξεκινώντας από νωρίς το απόγευμα.                                             Φιλαρμονικές & παρέες με κάλαντα και καντάδες και άλλες μελωδίες θα αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον χρόνο που φεύγει.

Το πρωί η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ΄΄Διονύσιος Λαυράγκας΄΄ υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Περλικίδη θα περιδιαβεί στο Αργοστόλι παιανίζοντας τα  κάλαντα και άλλες μελωδίες.

⍟ Η Φιλαρμονική Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Θέμος Αμούργης» υπό την δ/νση του αρχιμουσικού Γεράσιμου Γεωργόπουλου από τις 6.00μμ θα παιανίσει ταπαραδοσιακά κάλανταστις Αρχές και στα μαγαζιά του Αργοστολίου.

⍟Το απόγευμα από τις 7.00μμ η Φιλαρμονική «Διονύσιος Λαυράγκας» σε μουσική περατζάδα στην πλατεία Καμπάνας, στο Λιθόστρωτο, στο  Χριστουγεννιάτικο Χωριό, σκορπώντας μελωδικούς ήχους & κάλαντα στην γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης.

 

ΤΡΙΤΗ 1ηΙανουαρίου 2019 Πρωτοχρονιά

⍟ Το πρωί η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ΄΄Διονύσιος Λαυράγκας΄΄ όπως κάθε χρόνο, θα περιδιαβεί στο Αργοστόλι καλωσορίζοντας τον καινούργιο χρόνο παιανίζοντας τα  Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και άλλες μελωδίες.

⍟ ώρα 9.00πμ Η Φιλαρμονική Λειβαθούς «Χαρίλαος Χωραφάς»,  υπό την δ/νση του αρχιμουσικού Γρηγόρη Βαγγελάτου θα σκορπίσει χαρούμενες εορταστικές μελωδίες & κάλαντα στην περιοχή της Λειβαθούς.

⍟ ώρα 9.00πμ Η Φιλαρμονικής Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Θέμος Αμούργης», υπό την δ/νση του αρχιμουσικού Γεράσιμου Γεωργόπουλου θα περιδιαβεί στη Σάμη και στα χωριά της περιοχής, παιανίζοντας τα  Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα.

⍟ ώρα 4:00μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο ΛΗΞΟΥΡΙΟΥΤΟΜΠΟΛΑ!!

Το πατροπαράδοτο παιχνίδι “Τόμπολα”…Προμηθευτείτε κάρτες και ποιος ξέρει μπορεί να είστε εσείς οι πρώτοι τυχεροί της νέας χρονιάς…

Συνδιοργανωτές ΚΕΔΗΚΕ Παλληξουριακός ΝΕΟΛ και Εθνικός Ληξουρίου.

ΠΕΜΠΤΗ 3 Ιανουαρίου 2019στις 11.00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κ.Α.Π.Η Αργοστολίου, η θεατροπαιδαγωγός Καλλιόπη Λιοσάτου, θα αφηγηθεί  το χριστουγεννιάτικο παραμύθι «Η Κάλλω και οι καλικάντζαροι στο μύλο» και θα παίξει Θεατρικά Παιχνίδια και Σωματικό Θέατρο Σκιών με τα μέλη του Κ.Α.Π.Η και τα εγγονάκια  ή και δισέγγονά τους, ηλικίας Νηπιαγωγείου και Δημοτικού. Οργάνωση Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

 

Παρασκευή 4 & Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 από τις 11.00 π.μ.-13.00 μ.μ στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατείαστο «ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΕΔΗΚΕ», η θεατροπαιδαγωγός Καλλιόπη Λιοσάτου θα ψυχαγωγήσει τα παιδιά με αφηγήσεις και αναγνώσεις αγαπημένων εορταστικών παραμυθιών καθώς και θεατρικό παιχνίδι με τα αξιολάτρευτα καλικαντζαράκια, τα ξωτικά του Αϊ-Βασίλη και άλλους αγαπημένους φίλους των παιδιών.Οργάνωση Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 και ΚΥΡΙΑΚΗ 6 Ιανουαρίου 2019στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου « Ο Κέφαλος » Αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου.21ο Ατομικό πρωτάθλημα Σκάκι «Κεφαλλονιά 2018». Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Σύλλογο, Συνδιοργανώνουν το Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 Ιανουαρίου 2019 των Θεοφανείων

Την τελετή Αγιασμού των υδάτων και κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού θα πλαισιώσουν με την παρουσία τους οι Φιλαρμονικές της Κοινωφελούς Επιχ/σης Δήμου Κεφαλλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.).

⍟ Στη Γέφυρα Αργοστολίου η Φιλαρμονική Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας»

⍟ Στη Δημοτική Ενότητα Λειβαθούς στο Λιμάνι της Αγίας Πελαγίας στις 11.30πμ &στο Λιμάνι της Πεσσάδας στις 12.30μμ, η Φιλαρμονική Λειβαθούς «Χαρίλαος Χωραφάς».

⍟ Στη Δημοτική Ενότητα Σάμης  στο Λιμάνι της Σάμης και στη Δημοτική Ενότητα Πυλάρου στο Λιμάνι της Αγίας Ευφημίας, η Φιλαρμονική Σάμης «Θέμος  Αμούργης».

⍟ Ώρα 12.30μ. Εκδήλωση στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πλατεία Βαλλιάνου από την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., με ζωντανή μουσική από τους SIGNIORI Band. Οργάνωση Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Ευχόμαστε Καλές γιορτές σε όλους…

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο: Τα 8 σημεία της απόφασης για το χωροταξικό και τις ιχθυοκαλλιέργειες
Επόμενο άρθροX-MAS EVENT Πλατεία Ταχυδρομείου 24/12/2018 & 31/12/2018