Με περισσότερους από 2000 επιβάτες (2431μέγιστη χωρητικότητα) και 765 άτομα προσωπικό, έφθασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι το κρουαζιερόπλοιο Rhapsody of the Seas. (Ραψωδία τω ν θαλασσών).

Το Rhapsody of the Seas είναι ένα από τα κρουαζιερόπλοια του στόλου της Royal Caribbean με την ονομασία Vision , μαζί με το Vision , Grandeur , Enchantment , Legend και Splendor .

Όλα τα πλοία υπό το σήμα Royal Caribbean έχουν τα ονόματά τους που τελειώνουν με «of the Seas”..

Η Ραψωδία των Θαλάσσιων 78.878 τόνων, των 2.431 επιβατών, είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια της Royal Caribbean.

Η τελευταία ανακαίνιση στο πλοίο έγινε το 2016 , εκτός από την οικογενειακή σουίτα και τις νέες κρεβατοκάμαρες που προστέθηκαν, οι αναβαθμίσεις στο πλοίο συμπεριλάμβαναν νέους χώρους εστίασης, υπαίθρια πισίνα, σαλόνια για ελίτ επισκέπτες, ψηφιακή σήμανση και παιδικό σταθμό. Τα πρώτα πλοία της Royal Caribbean που προσφέρουν μπαλκόνια σε διάφορες κατηγορίες, τα πλοία της κατηγορίας Vision διαθέτουν στρέμματα γυάλινων φεγγιτών που επιτρέπουν την πλημμύρα του ηλιακού φωτός. Κάθε πλοίο μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα γεμάτο κεντρικό αίθριο στην καρδιά του, αγκυροβολημένο από ένα κομψό μπαρ γεμίζοντας με μουσική μετά το σκοτάδι – το ιδανικό σημείο για να παρακολουθείτε τις εναέριες επιδόσεις.

Σχεδόν όλοι οι επιβάτες κατέβηκαν στο Αργοστόλι ή πήγαν εκδρομές στη Μελισσάνη Δρογκαράτη ενώ τα ΤΑΧΙ έγιναν ανάρπαστα.

Από το fb του Σπύρου Σακαλή