Είναι αυτές οι ημέρες του χρόνου που το εορταστικό κλίμα κάνει σιγά σιγά την εμφάνιση του. Οι δρόμοι ξεκινούν δειλά δειλά να φωτίζονται με λαμπιόνια, τα τζάκια ανάβουν και οι φούρνοι παίρνουν φωτιά και γεμίζουν την ατμόσφαιρα με γλυκά αρώματα.

Και μετά; Οι γιορτές που ξεκινούν και διαδέχονται η μία την άλλη, οι μαζώξεις σε κάθε ελληνικό σπίτι και τα δώρα!

Φέτος, έχουμε μία διαφορετική πρόταση για όλες τις γιορτές που θα είστε καλεσμένοι!

Μία πεντανόστιμη, γλυκιά και… παραδοσιακή ιδέα!

Η Βοσκοπούλα από την Κεφαλονιά, που δε σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει με τις ιδέες και τις γεύσεις της, μας προτείνει το Sweet Memories!

 

Το Sweet Memories Combo Box “ντύνεται” καλόγουστα κι έρχεται γεμάτο παραδοσιακά γλυκίσματα της Κεφαλονιάς και περίσσια… γλύκα!

Δοκιμάστε την εξαιρετική συκομαΐδα, το γέννημα θρέμμα του Ιονίου, ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο και στα κεράσματα της γιαγιάς με τα παραδοσιακά αμυγδαλωτά, ξαφνιάστε ευχάριστα τον ουρανίσκο σας με το “Κομφέτο” ή αλλιώς, παστοκύδωνο, γεμίστε ενέργεια με το παστέλι, γευτείτε… Κεφαλονιά με το μαντολάτο και βάψτε τα χείλη σας κόκκινα με τη μάντολα, το καμάρι της Κεφαλονιάς!

Σας προκαλούμε να αντισταθείτε σε κάποιο!

Εκτός από τις απίθανες γεύσεις, ο Αντώνης και η Εβελίνα, τα δύο αδέρφια που αποτελούν την 4η γενιά της Βοσκοπούλας, έκλεισαν μέσα στο Sweet Memories όλη την αγάπη και το μεράκι για αυτό που παρέλαβαν από την οικογένεια τους – κι από αυτά έχουν περίσσια και τα δύο.

Άλλωστε το νησί τους, η Κεφαλονιά, είναι συνυφασμένο πλέον με τη Βοσκοπούλα.

Όταν αναφερόμαστε στο νησί και τα γλυκά του σκεφτόμαστε τη Βοσκοπούλα και αντίστροφα.

Εάν βρεθείτε στο καταπράσινο νησί του Ιονίου, περάστε μία βόλτα από το εργαστήρι της Βοσκοπούλας. Οι μυρωδιές και οι γεύσεις θα σας αφήσουν την πιο γλυκιά ανάμνηση από την Κεφαλονιά! Μαζί με τα χαμόγελα των παιδιών…

Καλά, γλυκά Χριστούγεννα σε όλους!

Πηγή: https://www.nomeefoods.gr/