Κεφαλονιά: Η Βοσκοπούλα παρουσίασε τα παραδοσιακά γλυκά στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Ιονίου Πανεπιστημίου (εικόνες)

Υποδεχτήκαμε σήμερα στο εργαστήριο μας το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Ιονίου Πανεπιστημίου στα πλαίσια του εργαστηρίου Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων Τροφίμων για να τους παρουσιάσουμε το αντικείμενο μας που είναι τα παραδοσιακά γλυκά, την ιστορία τους, την γραμμή παραγωγής μας και πως αυτή διαμορφώνεται στο πέρασμα των χρόνων με τις σύγχρονες προϋποθέσεις.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την υπεύθυνη του εργαστηρίου κυρία Ελένη Σακαντάνη, η οποία μας έδωσε ξανά την ευκαιρία μετά από 2 χρόνια να μεταλαμπαδεύσουμε την παράδοση μας και τις γνώσεις μας για την παραγωγή παραδοσιακών γλυκών στους νέους σπουδαστές.

https://www.facebook.com/voskopoula1910/posts/5026065097460301