Κεφαλονιά: Κρυστάλλινα νερά και γκρίζος άργιλος: Αυτή είναι η παραλία που έχουν ερωτευτεί όλες οι Ελληνίδες

Παραλία Ξι: Αυτή είναι η παραλία που έχουν ερωτευτεί όλες οι Ελληνίδες

Παραλία ΞιΚαι φέτος θα είναι η νούμερο 1 επιλογή των γυναικών. Αν κάνεις μια πρόχειρη καταμέτρηση των λουομένων θα δεις ότι το 70% (τουλάχιστον) είναι γυναίκες. Και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Γιατί η παραλία «Ξι» (περί ης ο λόγος) έχει ένα μυστικό που τρελαίνει τις γυναίκες.

Αν ρωτήσεις 100 ανθρώπους για τις παραλίες της Κεφαλονιάς, οι 90 θα σου πουν για τον Μύρτο (με τα υπέροχα νερά), τους Πετανούς και τον Πλατύ Γιαλό.

Οι 10 πιο ψαγμένοι (κυρίως γυναίκες) θα σου πουν με μια φωνή «Ξι». Η κόκκινη παραλία της Κεφαλονιάς, που βρίσκεται στο Ληξούρι, είναι αυτή με την οποία είναι ερωτευμένες όλες οι γυναίκες. Γιατί;

Όχι, δεν είναι το κόκκινο χρώμα της άμμου, που κάνει τη συγκεκριμένη παραλία ξεχωριστή…

Κρυστάλλινα νερά και γκρίζος άργιλος: Αυτή είναι η παραλία που έχουν ερωτευτεί όλες οι Ελληνίδες (Pics)

Είναι ο γκρίζος άργιλος της περιοχής που προσφέρει στις γυναίκες μια φυσική και δωρεάν θεραπεία spa, καθώς η άμμος βοηθάει στον καθαρισμό και τη σύσφιξη του δέρματος.

Κρυστάλλινα νερά και γκρίζος άργιλος: Αυτή είναι η παραλία που έχουν ερωτευτεί όλες οι Ελληνίδες (Pics)

Δεν είναι υπερβολή ότι οι μισές και παραπάνω γυναίκες που βρίσκονται στην παραλία, βάζουν στο πρόσωπο τους τη συγκεκριμένη… μάσκα, την οποία ερωτεύονται με… την πρώτη ματιά.

Αν λοιπόν είστε Κεφαλονιά και η καλή σας, σας πρήζει να πηγαίνετε κάθε μέρα στο «Ξι», ξέρετε ποια είναι η αιτία.

Παρόλα αυτά, ακόμα και αν εσείς προτιμάτε να πάτε στον Μύρτο και να απολαύσετε τα καταγάλανα νερά του, ή σε κάποια άλλη από τις δεκάδες παραλίες της Κεφαλονιάς, μην της χαλάσετε το χατίρι. Το «Ξι» δεν θα σας απογοητεύσει.

Μπορεί να έχει λίγο περισσότερο κόσμο απ’ όσο αντέχετε (είπαμε οι γυναίκες κάνουν κατάληψη στη συγκεκριμένη παραλία και ειδικά φέτος βούλιαξε κυριολεκτικά από ωραίες κυρίες) όμως η ομορφιά του τοπίου και τα υπέροχα νερά θα σας αποζημιώσουν και με το παραπάνω. Το «Ξι» έχει όλες τις προδιαγραφές για να μπει στο Top 10 των πιο ξεχωριστών παραλιών της Ελλάδας, ίσως και της Ευρώπης.

Αν δεν το πιστεύετε δείτε και μόνοι σας και μην το καθυστερείτε. Ακόμα και τώρα, στις καθυστερήσεις των διακοπών προλαβαίνετε να κανονίσετε ένα τριημεράκι. Να είστε σίγουροι ότι αν το κάνετε η καλή σας δεν θα το ξεχάσει ποτέ…

Πηγή: https://www.i-diakopes.gr/