Κεφαλονιά: Μαγευτική η εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Ομαλά (εικόνες)

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου έξω από την κοινότητα των Ομαλών.

Μια σημαντική προσπάθεια από την Αντιδήμαρχο Μιχαλάτου Κρυσταλλία, τον σύλλογο Βαλσαμάτων “Ο Βάλσαμος”, τον σύλλογο Φραγκάτων “Ο Μέρμηγκας” , της τοπικής κοινότητας και της πρ. ΚΕΔΗΚΕ, που ένωσε πολιτιστικά τα χωριά των Ομαλών σε μια κοινή δράση.

Η μαγεία των Χριστουγέννων  σε όλο της το μεγαλείο, στην όμορφη γιορτή  η αντιδήμαρχος Ομαλών Κρυσταλλία Μιχαλάτου, έδωσε το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση ώστε να φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.Τα παιδιά από το Δημοτικό Σχολείο Ομαλών, έψαλαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, και στην συνέχεια δεκάδες ιπτάμενα φαναράκια  απογειώθηκαν φωτίζοντας τον ουρανό.Ακολούθησε  πλούσιος μπουφές μεγλυκά εδέσματα και ποτό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Ομαλών Μεταξάς Μεταξάς, ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Ματιάτος, ο υπεύθυνος πολιτιστικών δράσεων της πρ. ΚΕΔΗΚΕ Διονύσης Φωκάς και οι ιερείς π. Ξενοφών Ζαρκάδας και π. Γεράσιμος Χαραλαμπάτος!

Χρόνια πολλά και  του χρόνου!

Πηγή: kefaloniamas.gr