Στο λιμάνι της Σάμης έχει δέσει από εχθές το πρωί το «SS Delfine». Πρόκειται για μια εντυπωσιακή θαλαμηγό που καθελκύστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 2 Απριλίου του 1921 και που με την vintage αισθητική της προσφέρει ένα όμορφο θέαμα στην άκρη του μώλου. Ειδικά εχθές το βράδυ που ήταν ολόφωτη, προσέλκυσε τα βλέμματα όσων βρέθηκαν στην παραλία.

Πρώτος ιδιοκτήτης του «Delfine» ήταν ο μηχανικός και συνιδρυτής της αυτοκινητοβιομηχανίας Dodge, Horace Elgin Dodge, στον οποίο και κόστισε το αστρονομικό για την εποχή ποσό των 2 εκ. δολλαρίων. Το σχεδόν αιωνόβιο σκαρί με την μεγάλη ναυτική ιστορία, έχει μήκος 78,5 μέτρα, πλάτος 10,6 μέτρα και η ολική χωρητικότητά του είναι 1.950 τόνοι.

Μιλήσαμε εχθές το βράδυ με μέλος του πληρώματος, το οποίο δεν θέλησε να μας αποκαλυψει τους σημερινούς ιδιοκτήτες του «Dolfine». Ωστόσο μας ανέφερε πως η πολυτελής θαλαμηγός πλέει υπό σημαία Πορτογαλίας, βρέθηκε στην Σάμη προερχόμενη από το Γαλαξίδι και θα παραμείνει στο λιμάνι όσο χρειαστεί ώστε να απολαύσουν οι επιβάτες της τις ομορφιές του τόπου μας!

Πηγή: poulatakefalonias.gr

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός – νέα μέτρα: Τέλος στα εστιατόρια μετά τις 12 το βράδυ σε Ύδρα και Σπέτσες
Επόμενο άρθροΚορονοϊός – νέα μέτρα: “Συναγερμός” για ταξιδιώτες, γάμους και βαφτίσια – Τι αναμένεται να ανακοινωθεί