Κεφαλονιά: Νέος προορισμός από φέτος για Γερμανικό tour operator-Ποιο ξενοδοχείο προτείνει για εναλλακτικές διακοπές

Mε ενισχυμένο πρόγραμμα για Ελλάδα το καλοκαίρι του 2019, ο γερμανός τουρ οπερέιτορ FTI έχει στόχο να διατηρήσει διψήφιο ποσοστό αύξησης που σημειώθηκε το 2018 στους πελάτες του που επέλεξαν τη χώρας μας για διακοπές και τη νέα χρονιά.

Όπως τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος του τουρ οπερέιτορ, Ralph Schiller, το 2018 περιορισμένος αριθμός πτήσεων μόνο είχε επιβράδυνση της ζήτησης, γι’ αυτό για το 2019 έχει επεκταθεί το πρόγραμμα πτήσεων, ιδιαίτερα σε κλασικούς προορισμούς όπως η Κρήτη αλλά και σε μικρότερους.

Ο FTI θα προσφέρει πτήσεις από 7 γερμανικά αεροδρόμια (Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Στουτγάρδη, Αμβούργο, Λειψία και Βερολίνο) προς Κέρκυρα από τα μέσα Απριλίου.

Η Κέρκυρα, επισημαίνει ο διευθυντής Ελλάδας στο FTI, κ. Κυριάκος Βαρδάκος, δεν αποτελεί τον κλασικό ελληνικό προορισμό, καθώς διαθέτει ασυνήθιστη κουζίνα, πράσινα ορεινά τοπία και μεσαιωνική ιταλική αρχιτεκτονική, θυμίζοντας περισσότερο Ιταλία. Οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν στο νησί μια άλλη όψη της Ελλάδας, τόνισε.

Έτσι, οι επιλογές ξενοδοχείων για το 2019 στην Κέρκυρα έχουν διευρυνθεί με την προσθήκη του οικογενειακού all in LABRANDA Sandy Beach (από το 2018) και του γειτονικού Kairà Sandy Villas αποκλειστικά για ενήλικες.

Επίσης, νέος ελληνικός προορισμός του FTI για το 2019 θα είναι η Κεφαλονιά για εναλλακτικές διακοπές, με την επιλογή μικρού αριθμού τριάστερων και τετράστερων ξενοδοχείων και με highlight το Apostolata Island Resort & Spaχάρη στη μεγάλη πισίνα υπερχείλισης.

Ενισχύεται δε και το πρόγραμμα της Κρήτης και της Κω με την προσθήκη του Sea Side Resort & Spa στην Αγία Πελαγία, με εκπληκτική θέα, και του Ikos Ariaστην Κω.

Αναδημοσίευση από www.tornosnews.gr