Κεφαλονιά: Ο ειδυλλιακός προορισμός για γάμους

Αφιέρωμα στην μαγευτική Κεφαλονιά περιέχει το τελευταίο τεύχος του περιοδικού  White wedding που εξειδικεύεται στους γάμους, παρουσιάζοντας τη δουλειά ενός γνωστού Κεφαλονίτη φωτογράφου, του Κώστα Φραγκιά.

Η Κεφαλονιά αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για μελλόνυμφους, οι οποίοι συρρέουν στο νησί κατά εκατοντάδες κάθε χρόνο, απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Το Φισκάρδο, η Άσσος, η Αγία Ιερουσαλήμ, η Σάμη, η Αντίσαμος, ο Μύρτος ή οι περιοχές της Παλικής μετατρέπονται σ’ ένα παραμυθένιο σκηνικό που χαρίζει στο ζευγάρι και τους επισκέπτες τους αξέχαστες εμπειρίες.

Ταυτόχρονα, οι επαγγελματίες του νησιού, με την μεγάλη πείρα που έχουν αποκτήσει στον τομέα, όλα αυτά τα χρόνια, προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε όλα τα στάδια της τελετής, προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια, και δουλεύοντας με ταλέντομεράκι και επαγγελματισμό.

Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού εκτός από την Κεφαλονιά παρουσιάζει, τη Σίφνο και την Σαντορίνη.

Από την Κεφαλονιά επιλέχτηκε ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους γάμων του νησιού, ο Κώστας Φραγκιάς και στο περιοδικό παρουσιάζονται φωτογραφίες από τον γάμο της Αθανασίας και του Ηλία που είχαν την τύχη να ζήσουν την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους στο μαγευτικό Φισκάρδο.