Μια απρόσμενη και απρόοπτη έκπληξη ανέμενε τον Νικόλα Πολλάτο όπου σε ένα ευχάριστο γεγονός ενός υπέροχου γάμου και βάπτισης μαζί όπου και εξελίχθηκε σε αυτό το υπέροχο ξωκλήσι στο τραπεζάκι στην Ιερά Μονή Θεοτόκου Τραπεζοφόρου όπου ο βιρτουόζος και αγαπητός στο τοπικό μας ποδοσφαιρικό κοινό του Αργοστολίου και για να θυμηθούνε οι παλιοί και μήπως και ξυπνήσουν οι νεότεροι και μπορούν να καταλάβουν, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Μάκη Λιάτο (Κλημεντίνης) μια μεγάλη μορφή για αυτούς που γνωρίσαν και αγάπησαν, από κει και μετά αντικρύζοντας τον, ο Νικόλας και έχοντας πάντα δίπλα του καταλαβαίνει κανείς τι έγινε.

Όπου εκεί έγιναν δυο μυστήρια ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ο Θωμάς και η γλυκύτατη νύφη Μαρία κόρη του Μάκη Λιάτου και της Άννις Φραγκιά συνάμα έγινε και η βάπτιση για το γλυκό τους κοριτσάκι.

Δυο λοιπόν μυστήρια αφού για όλα αυτά την οργάνωση και στολισμό της εκκλησίας με κορύφωση την δεξίωση όπου και ακολούθησε στο κέντρο Ανδρομέδα στα Βλαχάτα αφού εκεί ήταν όλα υπέροχα.

Στολισμός με πλούσιο και κορυφαίο φαγητό και όμορφα βεγγαλικά και ασταμάτητο χορό από τους περισσότερους καλεσμένους και ήταν υπέροχα.

Δόθηκε λοιπόν η ευκαιρία στο Νικόλα να ξαναγυρίσει στο παρελθόν και με τον αγαπητό Μάκη να αναφερθούνε στις τόσες ωραίες και όμορφες στιγμές που βίωσαν από κοινού στον τοπικό μας κόσμο του ποδοσφαίρου με αναμνήσεις που δύσκολα κάποιος μπορεί να ξεχάσει.

Λύπες, χαρές, αποτυχίες, αγωνία αλλά και επιτυχίες που έφεραν την χαρά από όλα αυτά, πράγμα που σήμερα στον τόπο μας είναι πολύ λίγο.

Να ευχηθούμε στον αγαπητό φίλο Μάκη και την υπέροχη και ακούραστη Άννι, να τους ζήσουν τα παιδιά τους με υγεία και καλή τύχη με ζωή στο γλυκό τους εγγονάκι.

 
Προηγούμενο άρθροΑργοστόλι: “Η πρωϊνή μας επίσκεψη στο χώρο που βρίσκονται οι πάπιες στο Κούταβο ίσως να ηταν σωτήρια για τα δύο μικρα παπάκια” (εικόνες)
Επόμενο άρθροΝικόλας Λυκιαρδόπουλος: Ο Κεφαλονίτης εφοπλιστής επένδυσε 10 εκατ. ευρώ στην Air Cycladic και κατέχει το 80% των μετοχών – Ξεκινάει δρομολόγια με 3 Cessna Grand Caravan EX