Κεφαλονιά-Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας: Μία θεατρική παράσταση που φέρνει τη ποίηση και τη μαγεία του θεάτρου στη σκηνή [εικόνες]

Ρεπορτάζ Ιωάννα Σταυρίδου

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα ο καλλιτεχνικός διευθυντής κος Παναγιώτης Βαρδάκος και οι ηθοποιοί του θεατρικού εργαστηρίου Σύγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησαν για την επερχόμενη θεατρική παράσταση “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” του Williams Shakespeare.

Ο σκηνοθέτης Πάνος Βαρδάκος με τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης στο θέατρο Κέφαλος

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Βαρδάκος μοιράστηκε την ανυπομονησία του για την πρεμιέρα της παράστασης, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο ταλέντο του καστ και των υπολοίπων συντελεστών. Με έντονα στοιχεία φαντασίας και μυστηρίου, η παράσταση υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική θεατρική εμπειρία για τους θεατές όλων των ηλικιών.

Όσον αφορά τη διαδικασία προετοιμασίας της παράστασης, ο κ. Βαρδάκος αποκάλυψε ότι ήταν μια προκλητική αλλά εξαιρετικά ικανοποιητική εμπειρία. “Οι ηθοποιοί και οι δημιουργοί εργάστηκαν αφοσιωμένα για να δημιουργήσουν κάτι πραγματικά μοναδικό και αξέχαστο”, δήλωσε.

Στιγμές από την παράσταση Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας

Φέτος το εργαστηρι κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας και ο ίδιος ο κος Βαρδάκος 40 χρόνια καλλιτεχνικής παρουσίας στην Κεφαλονιά. “Ο πολιτισμός εφευρέθηκε για να είμαστε πιο ανθρώπινοι στις σχέσεις μας, η Κεφαλονια έχει ανάγκη από τις θεατρικές ομάδες και γενικότερα από τις διάφορες καλλιτεχνικές ομάδες για να αρχίσει να έχει ξανά συνοχή”, δήλωσε κλείνοντας την ομιλία του ο κος Βαρδάκος.

Η παράσταση “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” θα ανέβει την Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στις 9:00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου “Κέφαλος” με το καστ των ηθοποιών να υπόσχεται ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Η ομάδα του θεατρικού εργαστηρίου είναι έτοιμη να υποδεχτεί το κοινό και να το ταξιδέψει σε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο ονείρα και εκπλήξεις.

Ηθοποιοί:

Χαρά Μαρκέτου
Τζένη Παπαδημάτου
Δημήτρης Τζούφης
Σπύρος Λιβιεράτος
Βλαδίμηρος Τζατζάνης
Ανθή Γεωργάτου
Γιάννης Νεόφυτος
Τάσος Μπεκατώρος
Λούκας Νιφοράτος
Αγγελική Γιαννακοπούλου
Κωνσταντίνος Μήντσιος
Δήμητρα Παπαδάτου
Χριστίνα Μαγουλά
Μαρία Σταθατου
Τέα Μάλο
Αναστασία Φουρνιωτη
Δάφνη Λιβιεράτου

Συντελεστές της παράστασης:

Λουκία Μινέτου Σκηνογράφος
Τερέζα Ρούσσου
Χριστίνα Μπελτράζ Μακιγιαζ
Δάφνη Λιβιεράτου Κομμώσεις
Μαρία Σταθατου
Κώστας Χαριτάτος Μουσική