Κατι διαφορετικό για το κρέας της γιορτής!!!
Ρόλο χοιρινό ελαφριά καπνιστό, ελαφιού με κάστανο, μαύρου χοίρου με λιαστή ντομάτα, αγριογούρουνου με κάστανα και σταφίδα, Γαλλίας wellington…
σπάλα ελαφιού, πάπια Ιταλίας, αγριογούρουνο φιλέτο μαριναρισμένο, κότσι χοιρινό σκορδατο, γουρουνάκι γαλακτος με δέρμα…
και φυσικά μεγάλη ποικιλία από γαλοπούλες, ελληνική αμερικανικης γεωργικής σχολής και παραδοσιακή Κρήτης καθώς και εισαγωγής Γαλλίας…
Στα Α-Β… που άλλου…???!!!
Από το fb της Όλγας Μαραβέγια