Εντάξει.. οι φωτογραφίες αδικούν το φαγητό ή το εστιατόριο.. Κάτω τα χέρια από το καλύτερο φαγητό του νησιού αν όχι σε όλο το σετ των Ιονίων νησιών..
Δεν είχα ιδέα για τόσα πολλά από τα πιάτα και τα προϊόντα.. αλλά απλά κάνε μου τη χάρη και κάνε ένα άλμα πίστης και απλά δοκίμασέ τα.. γεύσεις που δεν έχετε δοκιμάσει στοιχηματίζω σε άλλα μέρη της Αθήνας!
Προφανώς η σεφ, μια πολύ φοβερή κυρία, ξέρει πραγματικά την κουζίνα του νησιού και κάνει πραγματικά θαύματα στην κουζίνα..
Επίσης από ότι ακούω το μέρος είναι αρκετά καινούργιο και ίσως αυτό εξηγεί τη μικρή δειλία της υπηρεσίας αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα θα εξομαλύνουν αρκετά σύντομα.
Πραγματικά δεν ξέρω αν οι άνθρωποι που έχουν το εστιατόριο γνωρίζουν το κόσμημα που έχουν στα χέρια τους και πραγματικά ελπίζω να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο..
Λίγα λόγια για το μενού.. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το αλμυρό panna cotta φτιαγμένο με τοπικό μαλακό τυρί και ρωτήστε τους αν μπορείτε να δοκιμάσετε μόνο του το τυρί..
Επίσης, δοκιμάστε τις πίτες.. απλά δοκιμάστε τα!!!
Και μπορεί να ακούσετε για την αστακομακαρονάδα σε περιοχές της Ελλάδας αλλά κάντε μου χιούμορ και δοκιμάστε να δοκιμάσετε το πιάτο χταποδιού ζυμαρικών.. για να πεθάνεις!!
Συγγνώμη για την τεράστια κριτική 🙂
Απολαύστε το φαγητό στο Comidoro!!

Ok.. the photos do not do justice to the food or the restaurant.. Hands down the best food on the island if not in the…

Posted by Yannis Bourodimos on Friday, June 17, 2022

Προηγούμενο άρθροΦαίη Σκορδά: Σε σοκ η παρουσιάστρια – Δεν πίστευε αυτά που άκουγε (βίντεο)
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Νέα αύξηση στα κρούσματα κορωνοιού