Σας παρουσιάζουμε τα 10 κυριότερα και πιο χαρακτηριστικά τοπικά εδέσματα της Κεφαλονίτικης παραδοσιακής κουζίνας, που τα περισσότερα μπορεί κάποιος να τα συναντήσει σε επιλεγμένα ταβερνάκια του νησιού
Πίτες, χόρτα, κρεατικά -όπου κυριαρχεί το κατσικάκι- και θαλασσινά, χαρακτηρίζουν την παραδοσιακή κουζίνα της Κεφαλονιάς, με συνταγές που κάποιες απ’ αυτές δεν θα βρείτε σ’ άλλες περιοχές της Ελλάδας…

Σας παρουσιάζουμε τα 1️⃣0️⃣ κυριότερα και πιο χαρακτηριστικά τοπικά εδέσματα της Κεφαλονίτικης παραδοσιακής κουζίνας,…

Δημοσιεύτηκε από Greek Gastronomy Guide στις Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021

Προηγούμενο άρθροΔήμος Αργοστολίου: Αυτή είναι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την “Τήρηση κανονισμού λειτουργίας κοινοχρήστων χώρων & πεζοδρόμων»
Επόμενο άρθροΡ. Κράτσα στο Πρώτο: Δεν ξέρουμε τι θα φέρει η μεγαλύτερη κινητικότητα από την Αγγλία-Είμαστε σε επιφυλακή (audio)