Κεφαλονιά: Τρελλό γλέντι με τον σύλλογο Λουρδάτων “Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ” και τον Γιώργο Σαμπαριώτη (εικόνες+Βίντεο)

Σε τρελλό γλέντι με τον διασκεδαστή Γιώργο Σαμπαριώτη σε τρελλά κέφια, εξελίχθηκε η εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας του Π.Σ. Λουρδάτων “Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ”.

Η πρόεδρος του συλλόγου κα Χαρίκλεια Μαγουλά καλωσόρισε τον κόσμο που είχε κατακλύσει την μεγάλη αίθουσα του κέντρου διασκέδασης “Μύθος – Εστίασις” και αντιπροσωπεύοντας ολόκληρο το Δ.Σ. του συλλόγου, ευχήθηκε Καλή Δημιουργική με Υγεία Χρονιά.

Στην συνέχεια, την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αιδεσιμότατος π. Αντρέας Σβορώνος και έκοψε με την βοήθεια της κας Χαρίκλειας Μαγουλά.

Το φλουρί έπεσε στην κόρη της κας Μαγουλά, κα Μαριάννα Μινέτου.

Σε πολιτικό επίπεδο υπήρξε (;) συνύπαρξη στο ίδιο τραπέζι, για πολύ λίγο όμως, γιατί την ώρα που ήλθε ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλας Μιχαλάτος, έφυγε ο πρώην Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης. Δεν γνωρίζω αν αυτό σημαίνει κάτι, γιατί όπως αυτές τις ώρες η πατρίδα μας χρειάζεται πολιτική συναίνεση και ομοψυχία, έτσι η αυτοδιοικητική ηγεσία την χρειάζεται για την ανάπτυξη του τόπου και το καλό όλων. Σημειώνεται ότι και οι δύο, νυν και πρώην, δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά με τουριστικά καταλύματα στα Λουρδάτα. Την εκδήλωση χαιρέτησε και η Αντιδήμαρχος Λειβαθούς κα Κρυσταλία Μιχαλάτου.

Πριν το Σαμπαριώτικο γλέντι, εντυπωσίασαν ευχάριστα οι μικροί χορευτές του συλλόγου με κορύφωση τον πιτσιρικά που χόρεψε το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας με το βάρος και τη δυνότητα ενός… βαρύμαγκα!

Την σκυτάλη πήραν τα μεγάλα παιδιά που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας μας. Η συνέχεια εξελίχθηκε σε τρελλό γλέντι με τον εξαιρετικό Γιώργο Σαμπαριώτη και τους υπόψιν να “υποχρεώνουν” τους χορευτές να παραμείνουν στην πίστα.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

Λιβέριος Πετρίδης

Πηγή: lourdas.gr

Δεξιά: ο πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης

Δεξιά: ο νύν Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος