“Κλείστε το” Πρώτη φορά βλέπουμε την Πάνια έξαλλη με τηλεθεατή, της έπεσαν τα μαλλιά με αυτά που άκουγε

Τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής και πρότεινε η Αννίτα Πάνια στην τηλεθεάτρια να… κλείσει το μαγαζί της;

Πιστή στο τηλεοπτικό της πόστο βρέθηκε η Αννίτα Πάνια, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο τιμόνι της παρουσίασης του τηλεπαιχνιδιού «Next Please» στο OPEN.

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τηλεθεάτρια, μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια δεν έκρυψε την μεγάλη της έκπληξη για μια απάντηση που έλαβε από εκείνη.

Ο διάλογος

Ειδικότερα, η κα. Ευτέρπη καλούσε στην εκπομπή από τον Βόλο και ενημέρωσε την Αννίτα Πάνια πως εκεί διατηρεί βιβλιοπωλείο τα τελευταία χρόνια.

«Τι βιβλία έχετε εκεί; Ενδιαφέροντα βιβλία; Τι πουλάει πολύ; Το μυθιστόρημα πουλάει;» ενδιαφέρθηκε αρχικά να μάθει η παρουσιάστρια για να λάβει μια γενική απάντηση, όπως «διάφορα… όλα» από την τηλεθεάτρια του Next Please.

«Όλα πουλάνε; Δεν πουλάει κάτι περισσότερο, κάτι λιγότερο;» επέμεινε τότε η Αννίτα Πάνια με την κα. Ευτέρπη να απαντά πως «ε, όλα».

Α.Π.: Την Νοοσοφία του Νίκου Καρβέλα την έχετε;

Ευτέρπη: Όχι, δεν την έχουμε.

«Ε, κλείστε το μαντάμ! Κλείστε το! Δεν έχετε το χιτ βιβλίο» υπογράμμισε τότε με χιούμορ, αιφνιδιασμένη προφανώς με την απάντηση για το νέο βιβλίο του Νίκου Καρβέλα, η Αννίτα Πάνια και συνέχισε την γνώριμη ροή της εβδομαδιαίας της εκπομπής.

πηγή: fanpage.gr