Κοπή της Βασιλόπιτας και ευχές για ένα Υγειές και Ευτυχισμένο 2019 από τον Π.Σ. Λουρδάτων “Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ”

Σε μια επιτυχημένη εκδήλωση, τα μέλη και οι φίλοι του Π.Σ. Λουρδάτων “Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ” την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, στον “ΜΥΘΟ”, έκοψαν και φέτος την Βασιλόπιτά τους.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Αιδεσιμότατος  π. Αντρέας Σβορώνος με την βοήθεια της Πρόεδρου του Συλλόγου κας Χαρίκλειας Μαγουλά

Στην συνέχεια τα παιδιά του χορευτικού συγκροτήματος του συλλόγου, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας μας υπό την επιμελή καθοδήγηση της δασκάλας τους κας Σπυριδούλας Κοτρόκοη.

Το φαγητό χορταστικό και γευστικότατο με το κρασί να ρέει άφθονο, με το γνωστό αποτέλεσμα τους κυκλωτικούς και μοναχικούς στο τέλος χορούς, υπό τη διεύθυνση της πολύ καλής ορχήστρας που αποτελούσαν οι: Γαβρίλης Σιμωτάς στο μπουζούκι και τραγούδι, η Μαργαρίτα Μπουζά κιθάρα, η Ειρήνη Καμινάρη τραγούδι, και ο βιτρουόζος του βιολιού Λαμπρογιάννης Πεφάνης.

Μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δημοτικός Σύμβουλος και συγχωριανός επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ριζοσπαστων Μάκης Δημητράτος, ενώ η τυχερή της βραδιάς που έτυχε το φλουρί της Βασιλόπιτας ήταν η ανηψιά του Άννα Δημητράτου, στην οποία ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερή στη ζωή της.

Στον χαιρετισμό της η κα Μαγουλά, αφού ευχήθηκε Υγεία και Ευτυχία σ΄όλους, ευχαρίστησε τους χορηγούς της βραδιάς.

Μια ευχάριστη βραδιά τελείωσε και άρχισε ένας Νέος Χρόνος.

Και του Χρόνου!

Η τυχερή της βραδιάς Άννα Δημήτράτου με την πρόεδρο του συλλόγου κα Χαρίκλεια Μαγουλά

Το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου 

Η ορχήστρα με τους: Από αριστερά, Λαμπρογιάννης Πεφάνης βιολί, Ειρήνη Καμινάρη τραγούδι, Μαργαρίτα Μπουζά κιθάρα και ο Γαβρίλης Σιμωτάς στο μπουζούκι και τραγούδι

Αναδημοσίευση από http://www.lourdas.gr