Ο Κοσμάς Κρούσσος παρουσίασε στην Πλατεία Βαλλιάνου τη νέα του εικαστική εγκατάσταση στα πλαίσια της Veggera, Open Air Art Installation.

Στην παρουσίαση της νέας εικαστικής του δουλειάς του Κοσμά Κρούσσου, η Δήμητρα Αναλυτή, Υποψήφια Διδάκτωρ Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, είπε τα εξής: .

«0 σκοπός της τέχνης δεν είναι να αναπαραστήσει την εξωτερική εμφάνιση των πραγμάτων, αλλά την εσωτερική τους σημασία»
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Για τέταρτη χρονιά ο Κοσμάς Κρούσσος έρχεται ο ίδιος στο κοινό και παρουσιάζει την νέα του εικαστική εγκαταστάση Veggera, Open Air Art Installation, 2018 Για όσους παρακολουθούν τη δουλειά του, γνωρίζουν ότι κάθε έργο του γίνεται αφορμή για προβληματισμό και κριτική.
Φέτος, ένας ευαίσθητος και θετικός άνθρωπος, όπως ο Κοσμάς, νιώθοντας θλίψη για την περιρρέουσα κατάσταση, ένιωσε ότι ήρθε η ώρα για μία αντίδραση.
Έτσι, περνάει από την καταγραφή της κατάστασης στην πρόταση για αλλαγή και μας καλεί να γίνουμε συνοδοιπόροι του στο σύννεφο που θα μας απογειώσει στη σφαίρα της αισιοδοξίας, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη για να συνεχίσουμε.

Συμμετείχαν: Τραγούδι: Διον. Καλαφάτης και Αιμιλία Βιβλάκη – Perfomance: Κατερίνα Νικολάτου,  Άννα Γιακουμάτου, Ειρήνη Ρουχωτά, Βάνα Ρουχωτά, Ηλιάννα Γρηγοράτου, Σοφία Παντελάδη, Φαίη Παντελάδη, Federico Orio. Χορευτικό: “SHOCK TROOPERS”. Ρώτησα τον Κοσμά τι παριστάνει το γλυπτό, και μου είπε: Ένα σύννεφο

Το video σε λίγο.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr

 

Προηγούμενο άρθροΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ…… “Αποπομπή ευεργέτιδας, Στέλλας Κουρούκλη”
Επόμενο άρθροΕκδήλωση της “ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ” με μουσική και ιστορία (pics+videos)