«Κράξιμο» στην Ι.Τούνη για τις πανάκριβες αγορές στο Σικάγο: «Δεν ευθύνομαι εγώ που δεν έχεις χρήματα για το σούπερ μάρκετ» (βίντεο)

Η Ιωάννα Τούνη απαντώντας στα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε ένα βίντεο που ανήρτησε στο TikTok στο οποίο παρουσιάζει τις πανάκριβες αγορές που έκανε σε εμπορικό κέντρο στο Σικάγο, είπε πως «δεν ευθύνομαι εγώ που δεν έχεις χρήματα να πας στο σούπερ μάρκετ».

Εκατοντάδες χρήστες διαμαρτύρονται για την επίδειξη τέτοιου πλούτου από τη στιγμή που οι ίδιοι δυσκολεύονται να βγάλουν τον μήνα τους.

«Είμαστε και εμείς που έχουμε 2 παιδάκια και περιμένουμε να έρθει η Παρασκευή να πληρωθούμε (1600 και οι δυο ) για να πάμε να ψωνίσουμε στο σούπερ μάρκετ και γενικά να βγει ο μήνας», της έγραψε ένας χρήστη του ΤikTok με την Ιωάννα Τούνη να απαντά «Συγγνώμη αλλά δεν ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό».

«Θέλει κάποιος να μου πει που τα βρίσκουν τόσα χρήματα γιατί θέλω και εγώ να πάρω αλλά δεν τα έχω», της γράφει άλλος χρήστης με την ίδια να απαντά «Μήπως από τις εταιρίες μου;».

«Είχε εδώ στο Σικάγο ένα εμπορικό κέντρο το οποίο τα είχε όλα σε έκπτωση -20, -30% οπότε είπα θα ψωνίσω», αναφέρει η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο στο Tik Tok ξεκινώντας να δείχνει στην κάμερα τις νέες της αγορές αλλά και τις τιμές πριν και μετά την έκπτωση.

Για ένα παλτό αξίας 3.790 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση πλήρωσε 1.319 δολάρια.

Για μία τσάντα αξίας 3.450 δολαρίων, η influencer πλήρωσε με την έκπτωση έδωσε 2.409 δολάρια.

Για άλλη τσάντα αξίας 2.490 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη έδωσε 1.739 δολάρια σχολιάζοντας στο Tik Tok «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί».

@j.touni

Τι σου άρεσε περοσσότερο;😇❤️ #fyp #foryoupage #foryou #tiktokgreece #shopping #brand #viral

♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

πηγή pronews.gr