Το σουηδικό lagom πρεσβεύει το αρχαιοελληνικό ‘Παν μέτρον άριστον’ φιλοσοφία που καθιστά την καθημερινότητα λιγότερο περίπλοκη, έχοντας ως στόχο τη δημιουργία μιας χαρούμενης και ισορροπημένης ζωής. Η φιλοσοφία του lagom βοηθά στη μείωση της αρνητικής επίδρασής μας στο περιβάλλον και αφαιρεί από το σπίτι μας περιττά αντικείμενα απολαμβάνοντας περισσότερο την ζωή και τη φύση.

Μένοντας στο Μάντσεστερ της Αγγλίας η Ειρήνη, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος «Lagom» στο Αργοστόλι υιοθέτησε αυτή τη στάση ζωής και αποφάσισε να ανοίξει την δική της επιχείρηση δείχνοντας στον κόσμο τα πλεονεκτήματα των επαναχρησιμοποιούμενων και μηδενικών αποβλήτων προϊόντων.

To Lagom είναι το πρώτο Zero Waste Refill Shop & Vegan Market στην Κεφαλονιά. Στο κατάστημα θα βρείτε απορρυπαντικά πλυντηρίου, είδη στοματικής και προσωπικής υγιεινής, σαπούνια, είδη κουζίνας και βιολογικά τρόφιμα. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε βούτυρα ξηρών καρπών που παράγονται επί τόπου χωρίς την προσθήκη αλατιού, ζάχαρης, φοινικέλαιου και συντηρητικών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο kefalonitis.com

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη δημοπρασία σκαφών και εξωλέμβιων μηχανών με τιμές από 100 ευρώ (λίστα)
Επόμενο άρθροCelestino: Μεγάλο Bazaar ρούχων με τιμές από 0,5 ευρώ!