Μια μαγική μουσική βραδιά που θα μείνει αξέχαστη έζησαν όσοι βρέθηκαν τη Δευτέρα 14 Ιουλίου 2025 στα Μουσάτα, στην εκδήλωση με τίτλο «Το Τραγούδι της Ταβέρνας». Η εκδήλωση, γεμάτη αυθεντικές μελωδίες και νοσταλγική διάθεση, κατάφερε να συγκινήσει και να ξεσηκώσει το κοινό, δημιουργώντας ατμόσφαιρα γνήσιας ελληνικής γιορτής.
Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν η Ανδρική Χορωδία του Δήμου Αργοστολίου και η Χορωδιακή Παρέα του ΚΑΠΗ Αργοστολίου, που υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου Άγγελου Μουρελάτου, χάρισαν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με τραγούδια ελλήνων συνθετών. Στο ακορντεόν, ο εξαιρετικός Γρηγόρης Βλαχούλης έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στην εκτέλεση, πλαισιώνοντας τις φωνές με λυρικές νότες.
Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μουσάτων, Γεράσιμος Μινέτος, που αποτελεί και μέλος της Ανδρικής Χορωδίας. Με λόγο εγκάρδιο και αίσθηση φιλοξενίας, υποδέχτηκε τους παρευρισκόμενους και έδωσε το στίγμα μιας βραδιάς γεμάτης πολιτισμό και συναίσθημα.
Η εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσης Κωνσταντάτος, ο Πρόεδρος του ΟΚΑΠ κ. Γιώργος Λασκαράτος, καθώς και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Βλαχάτων και Πεσσάδας, κ. Σπύρος Μιχαλάτος και κ. Αντώνης Χαρτουλιάρης αντίστοιχα.
Το θερμό χειροκρότημα του κόσμου επισφράγισε μια διοργάνωση που απέδειξε ότι το τραγούδι, όταν συνοδεύεται από μεράκι και αγάπη, μπορεί να γίνει γέφυρα ψυχής και παράδοσης.



