Ο Λάκης Γαβαλάς φέρεται να αντέδρασε και να προσπάθησε να φύγει τη στιγμή που του έπαιρναν τις πινακίδες κυκλοφορίας, με τους αστυνόμους να τον σταματούν

Ένα δυσάρεστο επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/1) στο κέντρο της Πάτρας ανάμεσα στον Λάκη Γαβαλά και την αστυνομία. Με αφορμή τη λειτουργία του νέου του καταστήματος .LAK, αλλά και την προγραμματισμένη επίσκεψή του σε ορθοπεδικό γιατρό της πόλης, ο γνωστός σχεδιαστής βρισκόταν στην πρωτεύουσα της Αχαΐας τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με το patrasevents.gr, ο Λάκης Γαβαλάς βρισκόμενος επί της Κορίνθου κοντά στο ύψος της Πατρέως, είχε παρκάρει παράνομα και μάλιστα φέρεται να αντέδρασε έντονα για την παρέμβαση των αστυνομικών. Όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, του αφαιρέθηκαν οι πινακίδες κυκλοφορίας και το δίπλωμα οδήγησης.

Στη συνέχεια, ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε στην Τροχαία και σε θετικό κλίμα, όπως φαίνεται, έβγαλε φωτογραφία με τον αξιωματικό υπηρεσίας, την οποία δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, διευκρινίζοντας ότι «βρέθηκε λύση».

3617377.jpg
Πηγή: ethnos.gr