Λέσχης Αερόψυκτων VW Κεφαλονιάς: Στο Μεσολόγγι, στη Ναύπακτο & στην Πάτρα για καλό σκοπό-Κοπή βασιλόπιτας αλλά και έρανος αγάπης (εικόνες)

Η Λέσχη Αερόψυκτων VW Κεφαλονιάς πραγματοποίησε έρανο για την Κιβωτό Αγάπης Γαλήνη παιδιών με αναπηρίες που εδρεύει στην Πάτρα από αρχές Δεκεμβρίου του 2022 και το Σαββατοκύριακο 28,29/1/2023 βρέθηκε στην Πάτρα για να παραδώσει τα αγαθά που συνέλεξε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και τους φίλους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και βοήθησαν αυτή την προσπάθεια! Εμείς θα προσπαθούμε να στηρίζουμε όπου υπάρχει ανάγκη και μας λυπεί πολύ που ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη του στα ιδρύματα αυτά, που με ιδιωτική πρωτοβουλία προσπαθούν να δίνουν ελπίδα σε αυτά τα παιδιά.
Παράλληλα, οργάνωσε εκδρομή στο Μεσολόγγι και κοπή της πίτας στην Ναύπακτο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φούρνο ΣΠΑΘΗΣ για την χορηγία της βασιλόπιτας!
Την Κυριακή οργανώθηκε επίσκεψη στο Καρναβαλικό Εργαστήρι της Πάτρας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας για την φιλοξενία και την ξενάγηση στο Καρναβαλικό Εργαστήρι. Ήταν μια μοναδική εμπειρία! Θαυμάσαμε από κοντά τα έργα τέχνης, που με μεγάλη δυσκολία κατασκευάζουν κάθε χρόνο!
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το χορηγό Ammousa – Εργαστήρι Ζύθου που μας προσέφερε τις υπέροχες μπύρες! Στην υγεία σας 🍻☺✌
Τέλος, ευχαριστούμε τον Dimitris Gabril και την Γιωτα Αρβανιτη για όλη την βοήθεια και το τρέξιμο της Κυριακάτικης εξόρμησης, καθώς και της παράδοσης έξτρα πραγμάτων που συλλέχθηκαν και παραδόθηκαν την Τρίτη στην Κιβωτό Αγάπης.

Η Λέσχη Αερόψυκτων VW Κεφαλονιάς πραγματοποίησε έρανο για την Κιβωτό Αγάπης Γαλήνη παιδιών με αναπηρίες που εδρεύει στην…

Posted by VW Fan Club Kefalonia Greece on Wednesday, February 1, 2023

Posted by VW Fan Club Kefalonia Greece on Friday, February 3, 2023

Εκδρομή στο Μεσολόγγι με φίλους και μέλη της Λέσχης Αερόψυκτων VW Κεφαλονιάς.

Posted by VW Fan Club Kefalonia Greece on Thursday, February 2, 2023