Ληξούρι: Όμορφες μελωδίες Χριστουγέννων στην Αγία Μαρίνα Μιχαλιτσάτων [εικόνες]

Ένα ξεχωριστό απόγευμα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όσοι ήμασταν στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Μιχαλιτσάτων το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019.

Μετά τον Εόρτιο Αρχιερατικό Εσπερινό τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε το Μέλος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού και προϊστάμενη του Ιδιωτικού Συστεγαζόμενου  Νηπιαγωγείου Βασιλική Βαλσάμου ,μιλώντας για το μήνυμα των Χριστουγέννων, της Μεγάλης Γιορτής της Αγάπης.

Στη συνέχεια μαζί με τα παιδιά «περπατήσαμε» στα μονοπάτια των Χριστουγέννων. Τα νήπια από το «Καραβάκι», υπό την διεύθυνση του κ. Σπύρου Θεοτοκάτου και τη συνοδεία της Μαρίνας Δελλαπόρτα στο φλάουτο απέδωσαν Χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα του Δωδεκαήμερου. Οι χαρούμενες παιδικές φωνές αντήχησαν στον Ιερό Ναό προσφέροντας σε όλους μας συναισθήματα συγκίνησης και χαράς!

Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος συγχαίροντας τα νήπια για την ξεχωριστή παρουσία τους και την απόδοση των ύμνων, τους εκπαιδευτικούς –«καταφέρνεις το ακατόρθωτο»  σχολίασε ο Σεβασμιώτατος στον μουσικό κ. Σπύρο Θεοτοκάτο-,  και ευχήθηκε σε όλους «….καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και ο Χριστός της Εκκλησίας μας , ο Σωτήρ όλων μας, να σας σώζει, να σας ευλογεί και να σας ενισχύει..»

Στο τέλος προσφέρθηκε εόρτιο κέρασμα.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο σας εύχεται χρόνια πολλά, καρποφόρα και ειρηνικά!