Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Μάρα Μεϊμαρίδη τραγούδησαν στο χθεσινό live του «J2US» «Το φιλαράκι» της Σοφίας Βόσσου, το οποίο προκάλεσε έντονα συναισθήματα στην Δέσποινα Βανδή.

Το τραγούδι «Το φιλαράκι» το οποίο ερμήνευσαν στην σκηνή του J2US η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Μάρα Μεϊμαρίδη άγγιξε την κριτή της επιτροπής, Δέσποινα Βανδή. Ο λόγος, όπως εξομολογήθηκε η ίδια λίγο αργότερα, είναι πως σκέφτηκε την κόρη της, Μελίνα που του χρόνου ενηλικιώνεται και θα φύγει από το σπίτι.

«Με συγκινήσατε πάρα πολύ διότι εγώ τώρα είμαι και στη φάση που του χρόνου η κόρη μου φεύγει. Την ώρα που την πλησίασες και γονάτισες, ειλικρινά συγκινήθηκα πάρα πολύ. Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Στην αρχή θεώρησα ότι είστε δυο γυναίκες που απλά η κάθε μια διηγείται τη δική της ιστορία αλλά αυτό το φινάλε… η κατάληξη ήταν άκρως συγκινητική» είπε η κριτής του J2US.

«Μου κάνατε μεγάλο κακό διότι κάθε φορά που θα το τραγουδάω θα σκέφτομαι το παιδί μου. Δεν θα ήθελα αυτό να μου συμβεί, αλλά θα μου συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ

Πηγή: newsbomb.gr

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Το Πυργί συγχαίρει συντοπίτη Δήμαρχο για τον πανέμορφο χριστουγεννιάτικο στολισμό (εικόνες)
Επόμενο άρθροΔύο προγράμματα κατάρτισης με 2.560 θέσεις και επίδομα 400 ευρώ (αιτήσεις)