Λυκόσκυλο βρήκε το νόημα της ζωής στο να μεγαλώνει ορφανά ελαφάκια (pics+vid)

Όλοι ψάχνουμε για έναν σκοπό στη ζωή – κάτι που μας εμπνέει να σηκωθούμε το πρωί και μας ωθεί να συνεχίσουμε γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ. Όπως αποδεικνύεται, δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που επιδιώκουν έναν σκοπό. Ο σκοπός του Sarge, για παράδειγμα, είναι να γίνεται ο θετός πατέρας τραυματισμένων και ορφανών ελαφιών.

Ο Sarge είναι ένας κούκλος γερμανικός ποιμενικός, που βρήκε το νόημα της ζωής στα εννιά του χρόνια, όταν γνώρισε ένα τραυματισμένο ελαφάκι που βρήκε η κηδεμόνας του, Cheryl, και το έφερε στο σπίτι. Το λυκόσκυλο αγάπησε ακαριαία το ελαφάκι κι έγινε ο προστάτης του.

Το ελαφάκι ονομάστηκε Buckwheat και αγάπησε εξίσου τον σκυλάκο, αφήνοντάς τον να είναι ο φύλακας και μέντοράς του καθώς μεγάλωνε. Ο Sarge ήταν εκεί για όλα τα πρώτα μεγάλα βήματα του Buckwheat  στη ζωή και δεν τον άφηνε ποτέ από το βλέμμα του.

Τελικά, ήρθε η ώρα να απελευθερωθεί στη φύση το ελαφάκι, αλλά ευτυχώς για τον Sarge όλη η περιοχή είχε μάθει το… ταλέντο του κι έτσι συνέχισαν να του φέρνουν ελαφάκια που είχαν ανάγκη από βοήθεια.

Όπως ανέφερε η κηδεμόνας του, κάθε φορά που ερχόταν ένα καινούριο ελαφάκι, ο σκυλάκος ένιωθε σα να ήταν Χριστούγεννα.

Παρά τις συνεχείς προσπάθειές του όμως, κάποια από τα ελαφάκια δεν τα κατάφεραν, κι ο Sarge τα πένθησε όπως μόνον τα ζώα ξέρουν να πενθούν, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το μεγαλείο της φύσης…

Πηγή: https://www.zoon.gr/