Μακρύ μαλλί μπούκλα, άβαφη και συνεσταλμένη: H Μαρίνα Σάττι στα 19 της δεν έδειχνε σε τίποτα το κορίτσι που είναι σήμερα

Mαρίνα Σάττι, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη φετινή Eurovision με το τραγούδι «Ζάρι», έχει μία μακρά πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού από νεαρή ηλικία έπαιζε μουσική σε διάφορα μπαράκια και σκηνές, ενώ έγραφε τα δικά της τραγούδια.

Η φωτογραφία της Μαρίνας Σάττι από το παρελθόν

Το okmag δημοσίευσε μια αποκλειστική φωτογραφία από τα πρώτα βήματα της τραγουδίστριας, η οποία είναι τραβηγμένη το 2006 και φαίνεται αριστερά από την 19χρονη ο Ιορδάνης Χατζηιωάννου και δεξιά της ο Γιώργος Δήμος.

Η τραγουδίστρια εμφανιζόταν μαζί τους για μια ολόκληρη σεζόν, έχοντας ιδιαίτερη προτίμηση στο παλιό ελληνικό τραγούδι.

Η Μαρίνα Σάττι είχε έρθει στην Αθήνα από το Ηράκλειο Κρήτης και με τη βοήθεια της μητέρας της εντάχθηκε στο μουσικό σχήμα, στο μαγαζί Boheme, που βρισκόταν στη Βούλα και ήταν μια από τις καλύτερες μπουάτ των Νοτίων προαστίων, με ιδιοκτήτριες δυο γυναίκες, αλλά δεν λειτουργεί πια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιορδάνης Χατζηιωάννου έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής, όπως τον Γιώργο Νταλάρα, τον Μίμη Πλέσσα και τον Κώστα Μπίγαλη, ενώ τα πρώτα της μουσικά βήματα έκανε μαζί του και η Ρίτα Αντωνοπούλου.

Συμμετείχε επίσης με το γκρούπ “Raza De Cobre” στο δίσκο “Latin” του Γιώργου Νταλάρα, με συναυλίες σε Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Η Mαρίνα Σάττι σε νεαρή ηλικία

Η Μαρίνα Σάττι σε ηλικία 19 ετών

συνέχεια στο enimerotiko.gr