Αποχώρησε εκτάκτως από το «Καλημέρα Ελλάδα» σήμερα το πρωί η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η δημοσιογράφος βρέθηκε κανονικά στην εκπομπή και στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, όταν κατά τη διάρκεια του προγράμματος ενημερώθηκε ότι το τεστ που έκανε για τον κορωνοϊό λίγο πριν μπει στο πλατό ήταν θετικό. Η ίδια αποχώρησε αποχώρησε αμέσως και τη θέση της πήρε ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

«Πάντα πριν ξεκινήσει η εκπομπή υποχρεωνόμαστε να κάνουμε τεστ και αυτό είναι για την ασφάλεια τη δική μας και όλων όσων εργάζονται εδώ, εξήγησε ο Γιώργος Παπαδάκης. “Το Μαράκι μας έκανε τεστ και τελικά είναι θετικό και δυστυχώς για πέντε ημέρες δεν θα την έχω δίπλα μου. Θετική στον κορονοϊό το Μαράκι μας…. Εγώ είπα ψέματα ότι δεν είναι καλό το μακιγιάζ και έφυγε»,

Την παρουσιάστρια αντικατέστησε ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Με ξαναθυμήθηκε παιδιά. Είναι θετικό, πριν από λίγο βγήκε. Εγώ μια χαρά αισθάνομαι, δεν έχω τίποτα. Θα σας παρακολουθώ. Περαστικά σε όσους μας βλέπουν και νοσούν. Είχα κολλήσει ξανά και τον περασμένο Μάρτιο“., είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΑποκάλυψη! Νέες αλλαγές σε τρέιλερ, μπαγκαζιέρες και τροχόσπιτα
Επόμενο άρθροΔήμος Ληξουρίου: Δημοπρατεί το έργο «Παρεμβάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού οικίας Ανδρέα Λασκαράτου στο Δήμο Ληξουρίου» (απόφαση-διακήρυξη)