Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The2NightShow” ήταν η Μαρία Μπεκατώρου το βράδυ της Τρίτης.

«Μια χαρά σε βλέπω… Κούκλα σε βλέπω… Τελειώνει και το συμβόλαιο», είπε χιουμοριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη Μαρία Μπεκατώρου να “παγώνει” προς στιγμήν.

«Θα ήθελα να παραμείνω στον ΑΝΤ1. Θέλω να είμαι κάπου που να νιώθω ότι με αγαπούν και με φροντίζουν. Αυτό είναι θέμα ασφάλειας, θέμα χαρακτήρα» είπε μετά από μια παύση, με τον παρουσιαστή να τονίζει ότι και δική του επιθυμία είναι να παραμείνει στο κανάλι μαζί του

Αναφερόμενη στην εποχή που ήταν ακόμα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, η Μαρία Μπεκατώρου είπε ότι η σάτιρα που γινόταν με αφορμή τις ατάκες της, τη διασκέδαζε, ενώ τόνισε ότι ο τρόπος σκέψης της παραμένει ο ίδιος μέχρι και σήμερα.

«Είμαι ευκολόπιστη. Έχω πονηρευτεί, αν δεν το είχα κάνει θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα. Έχω πάρει μαθήματα αλλά δεν μπορώ να τα κάνω πράξη.

Σκέφτομαι κάποιες φορές όλα αυτά που έχουν γίνει, βλέπω τις Κυριακές το YFSF και κλαίω, συγκινούμαι. Αυτό το σόου είναι ένα μεγάλο κομμάτι της τηλεοπτικής μου πορείας.

Τώρα που είμαι σε αυτό το κομβικό σημείο, προσπαθώ να τα δω πιο ώριμα και προσγειωμένα τα πράγματα και να μην πετάω στα σύννεφα» τόνισε.

Πηγή: aftodioikisi.gr