Πρόκειται για την θεότρελη κωμωδία του Γιώργου Καπουτζίδη που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και φυσικά ήταν μέσα στις «to do» παραστάσεις που ήθελε να δει η Μαρία Μπεκατώρου.

Με chic λουκ και total black outfit η ανανεωμένη Μαρία Μπεκατώρου απόλαυσε την παράσταση και συναντήθηκε στα παρασκήνια με την Κατιάνα Μπαλανίκα.

Λίγα λόγια για το έργο:

“Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστόν, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό.

Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.

Μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα, σε μία προσπάθεια να καταλάβουμε το αύριο… που μας ξημερώνει!”

«Η παράσταση περιέχει (όχι πάρα πολλές) αλλά  μερικές ακατάλληλες λέξεις – αργκώ. Επίσης αγγίζει θέματα ομόφυλων σχέσεων – αν τα παιδιά είναι ενημερωμένα για αυτές τις σχέσεις και έχουν συζητήσει για αυτά τα θέματα στην οικογένεια έχει καλώς, αλλιώς εξαρτάται από τους γονείς να αποφασίσουν κατά πόσο μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση ή όχι»…

Πηγή: tlife.gr

Προηγούμενο άρθροΠυκνό μυστήριο: Πλοίο που εξαφανίστηκε πριν 95 χρόνια βρέθηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων! (pics)
Επόμενο άρθροΟ Κοσκωτάς μπαίνει στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά (φωτο)