Μαρία Ολυμπία | Το αγαπημένο της item περιποίησης που θα κάνει το πρόσωπό σας να δείχνει μέχρι και 10 χρόνια νεότερο

Αν υπάρχει ένα προϊόν περιποίησης που κάνει το πρόσωπο να ακτινοβολεί, προσφέροντάς του όλη αυτή τη νεανικότητα που κάθε γυναίκα αποζητά, αυτό είναι σίγουρα το έλαιο προσώπου. Και η Μαρία Ολυμπία, μια γυναίκα με απίστευτα λαμπερή επιδερμίδα, το γνωρίζει καλά – γεγονός που μας απέδειξε και σε πρόσφατο story της.

Αναλυτικότερα, η Μαρία Ολυμπία δημοσίευσε μια selfie της στον καθρέφτη, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η άπλετη λάμψη στην επιδερμίδα της, ενώ η ίδια κάνει tag το brand, λέγοντας ότι το ευχαριστεί για το glow στο πρόσωπό της που διαρκεί για ώρες.

Κάνοντας μια έρευνα για αυτό το, άγνωστο στην Ελλάδα, beauty brand, διαπιστώνουμε ότι το skincare favorite της royal είναι το KICHI Forever Oil της Kichi Beuaty, ένα αντιοξειδωτικό oil- serum με βιταμίνες και έλαια που θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και βελούδινη.  Ένα facial σε μπουκάλι, όπως γράφουν χαρακτηριστικά στη λεζάντα του προϊόντος – και αν κρίνουμε από την όψη της επιδερμίδας της Μαρίας Ολυμπίας, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σχετικά.

Μαρία Ολυμπία | Το αγαπημένο της item περιποίησης κάνει το πρόσωπο να δείχνει μέχρι και 10 χρόνια νεότερο

 

Λίγα λόγια για τα face oils

Γενικά, τα έλαια προσώπου είναι προϊόντα περιποίησης που χαρίζουν τόση ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα το δέρμα να μην σπάει – αφού δεν αφυδατώνεται ούτε προκαλείται ξηρότητα. Και ως γνωστόν, Νο.1 παράγοντας εμφάνισης ρυτίδων είναι η ξηρότητα. Επιπλέον, αυτή η γυαλάδα που χαρίζουν στην επιδερμίδα την κάνει να φαίνεται μονομιάς πιο φρέσκια και δροσερή, γεγονός που ευνοεί τη νεανική όψη στο πρόσωπο.

πηγή: https://www.madamefigaro.gr/