Κάνει βήματα και στον επιχειρηματικό στίβο

Η Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη (όπως είναι το πατρικό της όνομα), που έγινε γνωστή ως σύζυγος του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και ως προσωπικότητα με μεγάλη προσωπική έκθεση στα εν γένεια media (κοινωνικά και μη ), κάνει βήματα και στον επιχειρηματικό στίβο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του BusinessNews.gr συμμετέχει σε εταιρεία που θα ασχοληθεί με το real estate. Η κυρία Σταυράκη δεν είναι μοναδικός μέτοχος στην εταιρεία. Έχει μειοψηφική συμμετοχή ενώ την πλειψηφία των μετοχών έχει ο επιχειρηματίας Χρήστος Πρίτσας, ο οποίος διαθέτει μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων ξενοδοχειακές, τουριστικές και μεσιτικές επιχειρήσεις στην Πάρο (Paros Phos Development, Rocks Estates) και στη Μύκονο (Mykonos Rocks Development).
Η εταιρεία στην οποία συμμετέχουν η κυρία Σταυράκη και ο κ. Πρίτσας ονομάζεται Prime Development Α.Ε. Αξιοποίησης Ακινήτων και Συμμετοχών. Προς το παρόν το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο είναι 25.000 ευρώ και η εταιρεία θα δραστηριοποιηθεί στην αγοραπωλησία ακινήτων, εκμίσθωση και διαχείρισης ακινήτων κλπ.

πηγη

Προηγούμενο άρθροTo Νέο & μεγαλύτερο Αγκυροβόλιο Ανοικτής Θαλάσσης της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας έχει Κεφαλονίτικη υπογραφή (βίντεο)
Επόμενο άρθροΗ Όμικρον πάει… Περιφέρεια -Τα ανησυχητικά νέα στοιχεία