Ποιοι παίκτες βλέπουν διαδοχικά την πόρτα της εξόδου από το MasterChef 4, μετά την Ντέμη και τη Μαριάννα

Τρεις φορές την εβδομάδα αντί για δύο θα μεταδίδεται πλέον το MasterChef. Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκαν οι ιθύνοντες του καναλιού, ικανοποιώντας έτσι το αίτημα εκατοντάδων φανατικών τηλεθεατών του ριάλιτι, οι οποίοι ζητούσαν και άλλο «MasterChef». Από τη Δευτέρα 18 Μαΐου ο διαγωνισμός μαγειρικής θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00.

Οσο για το Master class, αυτό θα βγαίνει στον αέρα ανά δεύτερη Κυριακή στις 17.40. Η εβδομάδα αυτή, πάντως, επιφυλάσσει διπλή αγωνία για τους τηλεθεατές, καθώς τη Δευτέρα και την Τετάρτη θα έχουμε αποχώρηση, με την Ντέμη και τη Μαριάννα να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθούν εκτός σπιτιού.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το «TV Εθνος», στη σειρά αποχώρησης από το σπίτι του «MasterChef», μετά την Ντέμη και τη Μαριάννα, έπονται η Μάρλεν και ο Διονύσης και ακολουθεί ο Γιώργος, ο οποίος δεν θα καταφέρει να μπει στην τελική πεντάδα. Επόμενος που θα τεθεί εκτός σπιτιού είναι ο Τζον, ενώ και ο πολλά υποσχόμενος Δημήτρης Μπέλλος αποχωρεί από το παιχνίδι, αφήνοντας μέσα την αγαπημένη του Μαρία καθώς και τους δύο Σταύρους, τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή Γεωργίου, που θα μονομαχήσουν για το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Πάντως σε ό,τι αφορά τα γυρίσματα που διακόπηκαν λόγω της πανδημίας, δεν έχει αποφασιστεί πότε ακριβώς θα συνεχιστούν. Το πιθανότερο σενάριο πάντως θέλει στα τέλη Μαΐου να δίνεται η εκκίνηση για την προετοιμασία του live μέρους του τελικού, μια και η πρώτη «μονομαχία» των δύο διεκδικητών έχει ήδη γυριστεί

Πηγή: ethnos.gr