Είναι 30 χρονών και κατάγεται από τη Μάνη ενώ μέχρι τα 26 του ασχολιόταν επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο

Πολλοί και πολλές αναρωτήθηκαν βλέποντας τα διαφημιστικά τρέιλερ του νέου ριάλιτι που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 10/9/2020 στον Alpha, “The Bachelor”, ποιος είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος θα μοιράζει τριαντάφυλλα και θα ψάξει ανάμεσα στις 20 υποψήφιες που παίρνουν μέρος στο παιχνίδι, την ιδανική, αγαπημένη του.

O Παναγιώτης Βασιλάκος λοιπόν με το ζεστό χαμόγελο και το καλογυμνασμένο σώμα είναι 30 χρονών και το τηλεοπτικό κοινό τον είχε γνωρίσει το 2017 ως συμμετέχοντα στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 «Nomads».

Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και ασχολείται με την κατάδυση, την πυγμαχία και το ποδόσφαιρο, ενώ έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ.

Όπως αναφέρει ανάρτηση του fthis.gr, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έλκει την καταγωγή του από τη Μάνη και στα μαθητικά του χρόνια έπαιζε ποδόσφαιρο.

Σημαντικό γεγονός της ζωής του, θεωρεί την επιλογή του από τις ακαδημίες της Sporting Λισαβόνας στα 17 του χρόνια.

Έπαιξε επαγγελματικά ποδόσφαιρο μέχρι τα 26 του χρόνια.

Έχει διατελέσει υπεύθυνος Νεολαίας στην «Τελεία», το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου.

Ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μετά τη συμμετοχή του στο «Nomads» έκανε περάσματα από διάφορες εκπομπές μεταξύ των οποίων και την εκπομπή «Μαστορέματα» του Σκάι.

Ένας άντρας, 20 γυναίκες! Όλες θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά του και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν! Μόνον μία θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο πρώτος Έλληνας Bachelor περιμένει όσες τολμήσουν, να τον διεκδικήσουν και να ζήσουν μαζί του την απόλυτη ρομαντική εμπειρία.

Πρεμιέρα την Πέμπτη 10/9 στις 22.00.

Πηγή: thebest.gr