Μαθεύτηκαν τα τραγικά νέα: Ανείπωτος θρήνος για την Βάνα Μπάρμπα!

Μια από τις πιο δυσάρεστες στιγμές που βιώνει η Βάνα Μπάρμπα είναι η απώλεια της μητέρας της, ένα γεγονός που συνέβη σήμερα το πρωί.

Η λυπηρή είδηση δημοσιεύθηκε μέσω της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Η μητέρα της ηθοποιού, Αφροδίτη, πάσχοντας από άνοια, άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Τρίτης, σε ηλικία 85 ετών.

Η Βάνα Μπάρμπα αναχωρεί προς τη Θεσπρωτία, με σκοπό να παραμείνει κοντά στη μητέρα της. Παρότι είχε προετοιμαστεί για αυτό το γεγονός, βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.

«Ζω δύσκολα την τελευταία πενταετία. Έχασα την αδελφή μου, χάνω τη μητέρα μου τώρα μέρα με τη μέρα. Έχει άνοια. Δυστυχώς είναι αυτή η αρρώστια που έχουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας.

Βλέπεις ο άνθρωπός σου δεν μπορεί να σε δει, να σε καταλάβει, δεν μπορείς να τον βοηθήσεις. Το μυαλό παίζει παιχνίδια, είναι απίστευτο. Μετά εγκαταλείπεται.

Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μας είναι η μητέρα μας. Η κατάστασή της είναι δύσκολη, μετράμε μέρες. Είμαι έτοιμη γιατί 8 μήνες πηγαινοέρχομαι.

Είναι δύσκολο και για τον πατέρα μου, την οικογένεια μας» δήλωσε χθες η Βάνα Μπάρμπα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Mega.

συνέχεια στο enimerotiko.gr