Μαθεύτηκε 35 χρόνια μετά: Ο δύσκολος χωρισμός της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Βλάσση Μπονάτσο και η μέρα που έφυγε από το σπίτι

Ο Ηλίας Ψινάκης μέσα από το κανάλι που διατηρεί στο Youtube έκανε μία αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βλάσση Μπονάτσο.

Συγκεκριμένα ο γνωστός μάνατζερ μέσα από την εκπομπή του «Γηροκομείο», αποκάλυψε πως την περίοδο που χώρισε η Αλίκη Βουγιουκλάκη από τον Βλάσση Μπονάτσο εκείνος ήταν φίλος και των δυο, και προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες, έβγαινε με τον καθένα ξεχωριστά εναλλάξ κάθε βράδυ.

Ηλίας Ψινάκης: Τι αποκάλυψε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βλάσση Μπονάτσο

«Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, διαμάντι και δεν είχε κακία. Είχε τρομερό γέλιο. Ήταν πολύ ροκ και γλυκός. Όταν χώρισε με την Αλίκη, ήμουν φίλος και των δύο. Η Αλίκη τα έφτιαξε με τον Κώστα Σπυρόπουλο και στην αρχή ο Βλάσσης σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Ήμουν ένα βράδυ με τον Βλάσση κι ένα με την Αλίκη».

«Καθόμασταν στον Θεολόγο στο εξοχικό της και περιμέναμε να έρθει ο Φασουλής κι ο Βλάσσης. Εκεί που καθόμασταν στο σπίτι και χτενιζόταν η Αλίκη, είχε μια φωτογραφία του Βλάσση κι είπε ”Βλασσάκι μου εμείς μαζί θα γεράσεις”… » πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.