Μαθεύτηκε χρόνια μετά για τη Μενεγάκη: «Είχε έρθει στικάκι με φωτογραφίες από πολύ ιδιωτικές στιγμές της σε δωμάτιο ξενοδοχείου» (video)

Αποκάλυψη που σοκάρει βγήκε στη δημοσιότητα για την Ελένη Μενεγάκη, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», που αφορά την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γεωργιάδης έκανε γνωστό πως είχε κλαπεί στικάκι με φωτογραφίες της παρουσιάστριας από πολύ ιδιωτικές της στιγμές σε δωμάτιο ξενοδοχείου και αυτοί που τις είχαν κλέψει τις πήγαν σε περιοδικό με σκοπό να δημοσιευθούν.

«Έχω ζήσει πιο εξτρίμ σκηνικό. Είχαν έρθει στο περιοδικό με στικάκι φωτογραφίες από πολύ ιδιωτικές στιγμές διακοπές της Ελένης Μενεγάκη σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Ήταν κλεμμένο υλικό και κατευθείαν ενημερώσαμε την ίδια και κινήθηκε μετά εκείνη νομικά. Της δώσαμε το στικάκι. Ήταν υλικό που είχε κλαπεί από φωτογραφική μηχανή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε με αφορμή την συνέντευξη του Άρη Καβατζίκη στο «The 2Night Show», όπου συζήτησε για τις παλιές εποχές, κατά τις οποίες οι παπαράτσι περίμεναν επί ώρες έξω από τα σπίτια διασήμων και πουλούσαν τις φωτογραφίες.

συνέχεια στο athensmagazine.gr