Μαθεύτηκε η αιτιά που δεν έκανε παιδιά: Η Ζέτα Μακρυπούλια το παραδέχεται 1η φορά – «Δεν θέλω αυτό το άγχος»

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της Μαρίας Σολωμού στο κανάλι της στο Youtube.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, για την απόφασή της να μην κάνει οικογένεια, αλλά και για την ψυχοθεραπεία.

«Έχω κάνει πολλά πράγματα σε σχέση με την ψυχοθεραπεία. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια, έχω κάνει αλλά ενεργειακά, έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και άλλα πολλά. Έχω πολλά εργαλεία στην τσέπη μου, το αν θα τα χρησιμοποιήσω όμως, είναι άλλο θέμα. Γενικά δεν μιλάω πολύ για όλα αυτά, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα πιστεύουν καθόλου και έρχονται μετά και μου λένε “μωρέ είσαι χαζή; Είναι δυνατόν;”. Σε αυτόν τον άνθρωπο που είναι τόσο αρνητικός δε με ενδιαφέρει να του αλλάξω γνώμη και ούτε πρόκειται. Κρατάει αυτός την άποψη του κρατάω και εγώ τη δική μου και ότι κάνει καλό στην ψυχούλα του καθενός», είπε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που μπορεί να δέχεται στα social media, η Ζέτα Μακρυπούλια ανέφερε:« Εγώ τα hate comments δεν τα ζω τώρα που είναι επίκαιρα, τα ζω πάρα πολλά χρόνια αλλά σε άλλη μορφή. Έχω περάσει από όλο αυτό, αλλά πλέον δεν τα αφήνω να με επηρεάζουν τόσο. Έχω πρόβλημα με την αδικία, αλλά δεν μπορείς να απαντάς σε όλα αυτά. Εγώ κάνω μπλοκ και τελειώνει εκεί το πράγμα. Δεν επιτρέπω να βγαίνει οποίος θέλει και να λέει ότι θέλει».

 

Σε ερώτηση της Μαρίας Σολωμού για το αν φλερτάρει από τα social media, η παρουσιάστρια απάντησε: «Τα social έχουν αλλάξει παρά πολύ τη ζωή μας. Εγώ δεν επικοινωνώ με ανθρώπους μέσα από τα social. Δεν μου έχει συμβεί να φλερτάρω από τα μηνύματα. Δεν μπορώ να αποκτήσω επαφή με αυτόν τον τρόπο και να εξελιχθεί σε φλερτ. Εννοείται ότι απαντάω σε κάποια μηνύματα αλλά όχι σε επίπεδο φλερτ».

συνέχεια στο enimerotiko.gr